Fatih Altaylı: Galatasaray camiasından çok özür dilerim. Dursun Özbek: Hakkımı helal ediyorum

Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurul Üyesi ve gazeteci Fatih Altaylı, “Söylediklerimde haddimi aştıysam bütün Galatasaray camiasından çok özür diliyorum. Başkanlık makamından ayrıca en derin özrü diliyorum” dedi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise " Altaylı'ya hakkımı helal ediyorum" dedi.

Yayınlanma: 13.12.2017 - 16:20
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın Aralık Ayı Olağan Divan Toplantısı’nda Başkan Dursun Özbek’in genel kurul üyesi ve gazeteci Fatih Altaylı hakkında söylediklerinin ardından, Altaylı söz alarak cevap verdi.

Birçok Galatasaray başkanı tanıdığını belirten Altaylı, “Çocukluğum, hayatım burada geçti. Başkan atılmam için disipline vermiş. Yönetim kuruluna saygım sonsuz. Belki de son konuşmam. Başkanın beni hedef göstermesi açıktı. Galatasaray dendiği zaman bende şafak atıyor. Reyting derdinde olsaydım, Galatasaraylı olmazdım. Söylediklerimde haddimi aştıysam bütün Galatasaray camiasından çok özür diliyorum. Kötü yönetildiğini anladığım anda bende şafak atıyor. Başkanlık makamından ayrıca en derin özrü diliyorum. Bu özürleri diliyor olmam eleştiri hakkımı almaz. Faruk Süren’e demediğimi bırakmadım. Arardı, konuşurduk. Özhan ağabey için neler yazdım. Gelir, 10 saat Galatasaray anlatır, giderdi. Beni çağırır, ben giderdim. Başkan, ‘Galatasaray’a ne oldu’ diye soruyor. Bu duruma geldiysek benim dandik televizyonda söylediklerim mi önemlidir, yoksa başkan ve yönetim kurulunun söyledikleri mi önemlidir? ‘Bize destek olmuyor’ diyorlar. Hukuki, siyasi ortamlarda destek verdim. Bunları söylemek olmaz. Ben Galatasaray’dan af diliyorum. Galatasaray kötü yönetiliyor” diye konuştu.

Altaylı son olarak ise, “Başkanlık makamını küçük düşürücü bir adım attıysam Allah beni kahretsin. Ama kulüpten atabilirsiniz, ben buradan giderim ama burası benden gitmez. Onu da bileseniz” şeklinde konuştu.

DURSUN ÖZBEK: "ALTAYLI'YA HAKKIMI HELAL EDİYORUM"

Fatih Altaylı'dan sonra yeniden kürsüye çıkan başkan Dursun Özbek "Hiçbir zaman bir Galatasaray üyesini, Galatasaray'a hizmet etmiş bir kişiye bu şekilde davranmamamız gerektiğini düşünüyorum. Fatih kardeşimiz çok değerli bir gazeteci. Müsade etsin de ben de 43 senedir ticaret içerisindeyim, alıyorum, satıyorum. Beni eleştiren kimseyle sıkıntım yok. Sizlere izlettim, bu söylenenler eleştiri mi? Sevgili Fatih, sen Galatasaray aşığısın biliyorum, sen Galatasaray Başkanı'nı yerden yere vurursan ne yapacağız? Hep Galatasaray başkanları senin dediğin gibi mi anılacak? Fatih Altaylı'nın özür dilemesi efendililiğini gösteriyor, bu onun Galatasaraylı kişiliğini de gösteriyor. Kimsenin Galatasaraylı birini atma hakkı yoktur, biz kimiz ki yönetim olarak birilerini atacağız. Öyle bir yetkimiz ve düşüncemiz de yok. Her kim ki Genel Kurul'a hakaret ederse, karşısında beni bulur. Keşke sevgili kardeşim bunları söylemeseydi ve keşke biz de bu kadar şeyi yaşamasaydık. Ben, Fatih'in ağabeyiyim, beni gördüğü zaman 'Ağabey, ağabey' der. Ben Fatih Altaylı'ya hakkımı helal ediyorum" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler