Tarihi film oluyor

Galatasaray’ın kuruluş öyküsü beyaz perdeye yansıyacak

Yayınlanma: 16.12.2017 - 19:00
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın tarihi film oluyor. Sarı - Kırmızılı kulübün, 1905 yılında Galatasaray Lisesi’nde başlayan kuruluş hikâyesi, tarihindeki önemli kilometre taşları, Ali Sami Yen ve arkadaşlarının o dönem yaşadıkları özel bir çalışmayla beyaz perdeye yansıyacak. Filmin senaryosu tamamlandı ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e sunuldu. Özbek, dün Galatasaray Topluluğu İşbirliği Kurulu tarafından Türk Telekom Stadyumu’nda düzenlenen “Dün, Bugün ve Yarın Galatasaray’ın Spora Katkıları” başlıklı forumda “Galatasaray ile ilgili bir sinema filmi yapmayı planlıyoruz. Dün bunun senaryosunu okudum. Reele dayalı bir senaryo” açıklamasında bulundu.

Müzeye özel belgesel

Galatasaray’ın Türk Telekom Stadyumu’nda Ocak 2018’de açılacak yeni müzesi için hazırlıklar son aşamaya geldi. Başkan Özbek, dün düzenlenen foruma katılan kulüp üyelerine müzeyi gezdirdi. Ziyarette müzenin açılışı için hazırlanan ve kulüp tarihinden önemli anektodları içeren yönetmenliğini Umut Aral’ın yaptığı 12 dakikalık kısa belgesel katılımcılara izlettirildi. Başkan Dursun Özbek’in bahsettiği kulüp tarihini anlatan filmin de 12 dakikalık kısa belgeseli yapan ekip tarafından hazırlandığı öğrenildi.

Rakip Yeni Malatyaspor

Galatasaray Süper Lig’in 16. haftasında bugün deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Saat 16.30’da Yeni Malatya Stadı’nda oynanacak ve beIN Sports 1’den naklen yayımlanacak maçı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Sarı-Kırmızılılarda sakat Mariano, Tolga ve Latovlevici forma giyemeyecek. Başkan Dursun Özbek, takımı yalnız bırakmayacak ve maçı Malatya’da izleyecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler