UEFA'dan Babel paylaşımı

Vodafone Park'ta 100. golü atıp hat-trick yapan Ryan Babel'in bu performansı uluslararası arenada da dikkat çekti.

Yayınlanma: 18.12.2017 - 09:20
Abone Ol google-news

Beşiktaş, uluslararası arenada yakından takip ediliyor. Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş - Osmanlıspor maçında hatrick yapan Ryan Babel'in bu durumu UEFA'nın da dikkatini çekti.

Şampiyonlar Ligi resmi hesabı Hollandalı yıldızın kariyerine ilk defa hat-trick yaparak takımın galibiyetine katkıda bulunduğunu belirten bir tweet attı.

Siyah-beyazlılar UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile kozlarını paylaşacak.

9 OLDU

Osmanlıspor karşısında Beşiktaş’ın en dikkat çekici ismi olan Ryan Babel, attığı 3 golle galibiyeti getiren isim olurken, kariyerinin ise ilk hat-trickini yaptı.

Osmanlıspor karşısında sergilediği futbolla galibiyette başrol oynayan Ryan Babel, attığı 3 golle de kariyerinin ilk hat-trickini yaptı. 32, 43 ve 52. dakikalarda sahneye çıkarak Osmanlıspor filelerini havalandıran Hollandalı oyuncu, ilk attığı golle de Beşiktaş’ın Vodafone Park’taki 100. golünü kaydetmiş oldu. Bu sezon Beşiktaş formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde Porto ve Leipzig ağlarını havalandıran Babel, ligde ise Kasımpaşa, Karabükspor, Fenerbahçe ve Göztepe maçlarında gol sevinci yaşamıştı. Babel, Osmanlıspor’a attığı 3 golle, bu sezonki gol sayısını 9’a yükseltti.

RYAN BABEL: MAKİNENİN DİŞLİLERİ DÖNMEYE BAŞLADI

Maç sonu konuşan Babel, "Benim için goller çok iyi oldu. 3 puan almamız daha önemli ve bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Makinenin dişlileri tekrar dönmeye başladı. Umuyorum ki önümüzdeki hafta deplasmanda 3 puan alıp devreye iyi bir şekilde gireceğiz. Harika bir takımdayım, takımın kulübün taraftarların çok büyük bir katkısı var. Takım arkadaşlarım da çok iyi çalışıyor. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum" diye konuştum.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler