'Güçlü döneceğim'

Dizinden sakatlanan Galatasaraylı yıldız ligin ikinci yarısı için iddialı.

Yayınlanma: 27.12.2017 - 18:53
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın Göztepe’yi 3-1 yendiği maçta sakatlanan ve diz bağlarında yırtık oluşan Fernando, eskisinden daha güçlü şekilde takıma geri döneceğini söyledi. Tedavisine hemen başlanan ve 7 Ocak’ta Antalya’da başlayacak ikinci yarı hazırlık kampında son durumu değerlendirilecek Brezilyalı futbolcu, “Bir an önce takıma dönmek istiyorum. İyi bir ilk yarı geçirdim. Şimdi dinlenme zamanı. İyi dinlenip, tedavimi eksiksiz uygulayıp ikinci yarıya daha güçlü şekilde çıkacağım. Bir an önce çalışmalara başlamak istiyorum” dedi. Tudor’un ardından Fatih Terim’in göreve gelmesini değerlendiren Fernando, “Fatih Terim çok önemli bir teknik adam, Galatasaray’da yaşadığı başarıları biliyorum. Umarım onunla birlikte yeniden büyük başarılar elde ederiz. Terim’in gelişiyle takıma da iyi bir hava geldi. Kaliteli bir takımız. Şampiyonluk yolunda artık hata yapma lüksümüz yok. Her maça bu bilinçle çıkarsak puan kaybı yaşayacağımızı düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

Tudor’dan salvolar

Tudor, Hırvat basınına verdiği röportajda ayrılık süreci hakkında, “Başakşehir’e kaybettik. Tesislere dönüyorduk ve 200 taraftar vardı. ‘Tudor istifa’ diyorlardı ve ligde liderdik. Oyuncuların adı bile geçmiyordu. Taraftarların arasında Terim posterlerini görünce şaşkınlığa uğradım. Tesislere de Terim posterleri yapıştırmışlardı. Terim hakkında yorum yapmak istemiyorum. Başkan bana hiç olmayacak bir şey söyledi ama burası Türkiye, tek söyleyeceğim şey bu. Onun ve tüm yönetimin büyük bir baskı altında yaşadığını ve başka seçeneği olmadığını söyledi. Bir maç kaybediyorsun ve reaksiyon 3 maç üst üste kaybetmişsin gibi oluyor. Galatasaray’da teknik direktör olarak çok şey öğrendim, umarım onlar da benden bir şeyler öğrenmiştir” dedi.

Özdoğan: Duygun Yarsuvat aday olsun

Galatasaray’ın 20 Ocak’ta yapılacak erken seçimi öncesi eski yöneticilerden Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, düzenlediği basın toplantısında Duygun Yarsuvat’ı göreve çağırdı. Özdoğan, seçim kararını “tuzak” olarak nitelendirip Galatasaray teamüllerine aykırı bulduğunu belirterek, “Bu tuzak seçime girmeyeceğiz. Seçim 4 aylık olmalı, aksi takdirde her türlü hukuki yollara başvuracağız. Duygun Yarsuvat’a sesleniyoruz; kendisi Dursun Özbek’e kefil olmuştu. Öğrencisi teamülleri aştı. Yarsuvat’ı öğrencisini doğru yola getirmesi için başkan adaylığına davet ediyoruz. Ortada bir kefalet var. Duygun Yarsuvat, 6-7 aylık başkanlık yapmasaydı, teamülleri göstermeseydi, Dursun Özbek’e kefil olmasaydı, aday olmayı düşünürdük. Duygun Yarsuvat aday olmazsa bir daha Galatasaray’ı konuşmaması lazım. Duygun Yarsuvat’ın yarın sabah adaylığını açıklamasını bekliyorum. ‘Çok iyi Galatasaraylıyım’ demişti. Galatasaray pusu kültürüne asla müsade etmez. Mart ayındaki mali genel kurulda yönetimi ibra etmeyeceğiz” dedi.

Lato: Sorun değil

Dizindeki sakatlık nedeniyle ameliyat edilen ve 1 ayda sahalara dönen Latovlevici, yapılacak sol bek transferinin kendisi için sorun olmadığını söyledi. Fatih Terim’in “Karakter yapısından çok memnunum” dediği ve Bucaspor maçında beğendiğini söylediği Rumen futbolcu, “Gündemde sol bek transferi var ne düşünüyorsun?” sorusuna “Benim için problem değil. Her zaman rekabete hazırım, her şey takım için” yanıtını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon