Ayıbın 1001 GUNU

Fenerbahçe'ye saldırının üzerinden 1001 gün geçti, failleri hala yok.

Yayınlanma: 29.12.2017 - 21:29
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin takım otobüsü, Rizespor’la 4 Nisan 2015’te oynadığı maçın ardından silahlı saldırıya uğramıştı. Viyadükten geçerken yaşanan ve büyük panik yaratan saldırıdan dün itibariyle tam 1001 gün geçti. Taraftar grupları sosyal medya üzerinden bu olayı bir kez daha gündeme getirdi ve hala bu saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin ortaya çıkarılamamasına tepki gösterdi.

Kocaman: Herkes iyi dinlensin

Sarı - Lacivertliler inişli-çıkışlı bir ilk yarıyı geride bıraktı. Teknik direktör Aykut Kocaman, futbolcularına 8 gün dinlenme izni verdi. Başarılı teknik adam, “Sıkı bir çalışma temposu içiresine gireceğiz. Herkes çok iyi dinlensin” dedi. 11. haftada 17 puanla 7. sırada yer alan ancak devreyi 33 puanla lider Başakşehir’in sadece 3 puan gerisinde üçüncü tamamlayan Fenerbahçe’de Aykut Hoca ikinci yarıda oyuncularından çok şeyler bekliyor. Kısa bir değerlendirmede bulunan Kocaman, “Sert inişler ve sert çıkışlar yaşadık. Öne hamle yapmak için bir adım geç kaldık. Vardar maçları bizi çok kırdı ve çok üzdü. Hayal kırıklığı yarattı. Bunların yanı sıra Başakşehir ve Kayseri maçlarında da üzüldük. Buna rağmen müthiş bir çıkış yakaladık. Son haftada lider bile olabilirdik. Devre arasında hatalarımızı düzeltip, iyi yaptığımız şeyleri mükemmel hale getirmeyi hedefliyoruz. Özellikle saha için yerleşim planında daha iyi olmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Kamp antrenman ağırlıklı

Fenerbahçe ikinci yarı çalışmaları için 5 Ocak tarihinde Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek bölgesinde kampa girecek. 8 gün boyunca hazırlıklarını burada sürdürecek Sarı - Lacivertliler, bu süre boyunca sadece 1 hazırlık maçı yapacak. Teknik direktör Aykut Kocaman, gelecek hafta başlayacak kampta ağırlığı antrenmanlara vereceklerini belirterek, “Bu sekiz günlük sürede ihtiyacımız olan bol antrenman, fizik-kondisyon ve taktik çalışmaları olacak. Bu yüzden sadece 1 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler