İtalya'dan teklif var... Cenk Tosun 'baba'sından haber bekliyor

İngiltere'de tatilini yapan yıldız futbolcuya İnter kulübünden de teklif var. Cenk 'baba'sından haber bekliyor

Yayınlanma: 02.01.2018 - 14:27
Abone Ol google-news

Everton kulübüyle birkaç güne kadar sözleşme imzalayacak Cenk Tosun’un bu transferini gerçekleştiren isim tartışmasız İngiliz kulübünün futbol direktörü Steve Walsh. İstanbul’da İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ile birkaç kez görüşen, bunun yanı sıra tam iki yıl boyunca Cenk’i izleyen ve her defasında yönetime olumlu görüşler sunan Walsh, çabalarının karşılığını aldı gibi. Cenk eşi Ece Tosun ile İngiltere’de tatilini sürdürüyor. Resmi imza iki gün içinde olabilir. Yıldız futbolcu, menajeri olan ve görüşmeleri yapan babası Şenol Tosun’dan haber bekliyor. Son dakika gelişmesi olarak futbolcuya Inter’in de resmen talip olduğu aldığım duyumlar arasında. 

1 numara Ba
 
Cenk’in boşluğunu doldurmak için yoğun çaba harcayan Beşiktaş Futbol Komitesi’nin, belirlediği adaylar arasında Demba Ba birinci sırada bulunuyor. Shanghai Shenhua ile yollarını ayıracak Ba, bedelsiz olarak transfer edilebilir. Ancak Senegalli oyuncunun son bir buçuk yılda sadece 2 maça çıkması yönetimi düşündürüyor. Yaşı da 32. Diğer isim eski Fenerbahçeli Sow. Bonservisi Al Ahli takımında olan Senegalli’nin “Türkiye’de sadece Fenerbahçe forması giyerim” açıklaması yönetimde fikir ayrılığına neden oldu. Transfer olma ihtimali zayıf. Gündemdeki diğer isim Atiba’nın önerisiyle listeye eklenen 22 yaşındaki Kanadalı forvet Cyle Larin. 
 
Son aday Slimani
 
Beşiktaş yönetimi, Cenk’in ayrılığı sonrası Negredo’nun hücumdaki yükü kaldıracak kalitede olduğunun altını çizerken, İspanyol golcünün yanına kendi maliyet hesaplarını da düşünerek bir oyuncu daha katmayı planlıyor. Diğer adaylara ek olarak Leicester City’nin Cezayirli santrforu İslam Slimani’nin adının da gündeme geldiği öğrenildi. Sporting Lizbon’dan Premier Lig ekibine 30 milyon Avro bonservisle giden ancak bu sezon istediği kadar forma şansı bulamayan 29 yaşındaki oyuncu için Siyah-Beyazlıların kiralama teklifinde bulunması bekleniyor.  
 
Q7’DEN OTOBİYOGRAFİ
 
Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma’nın otobiyografisini yazdığı ortaya çıktı. 34 yaşındaki futbolcunun kitabının bazı bölümleri Portekiz basınında yer aldı. Quaresma’nın otobiyografisinde “Bana bir ilkokul öğretmenim katlanırdı. Bir de Şenol Güneş katlanıyor. Şenol Güneş, çalıştığım bazı teknik direktörler gibi, hata yaptığımda, beni eleştirip, küçük düşürmeye, hatalarımı yüzüme vurup, acımasızca eleştirmeye çalışmıyor. Kavga etmiyor benimle” ifadelerini kullandığı belirtildi. 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler