Gençlerbirliği’nde Tokedo Rantie 82 gündür kayıp

Gençlerbirliği'nde forma giyen Tokedo Rantie'nin Başkan Murat Cavcav yönetiminden rahatsız olduğu ve bu nedenle kaçtığı iddia edildi.

Yayınlanma: 03.01.2018 - 14:05
Abone Ol google-news

Gençlerbirliği Tokedo Rantie’ye 15 Ekim 2017’den beri ulaşamıyor. Başkent ekibinde Güney Afrikalı futbolcu Tokedo Rantie, annem hasta diyerek 15 Ekim 2017 tarihinde Ankara’dan ayrıldı. 82 gündür kayıp olan futbolcu ile sözleşmeyi fesih etmek isteyen Gençlerbirliği Kulübü, UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvurdu.

Gençlerbirliği’nin duayen Başkanı İlhan Cavacav döneminde menejerler tarafından, İstanbul Başakşehir takımına giden Emmanuel Adebayor teklif edildi ancak rahmetli Cavcav 2 Milyon 200 bin Euro’yu pahalı buldu ve futbolcuyu transfer etmedi. 2016 yılında Adebayor’u almayan İlhan Cavcav, Tokedo Rantie’yi 550 bin Euro’ya transfer etti. Ancak İlhan Cavcav’ın vefatından sonra kulüpte mutsuz olduğu belirtilen futbolcunun yeni başkan Murat Cavcav yönetiminden rahatsız olduğu ve bu nedenle kaçtığı iddia edildi.

Mesut Bakkal döneminde Süper Lig’in 8’inci haftasında sahasında Beşiktaş’ı 2-1 yenen Gençlerbirliği kadrosunda olan Rantie’den yaklaşık 82 gündür haber alınamıyor.

BU SEZON FAZLA FORMA ŞANSI BULAMADI

Süper Lig’de düşme hattından kurtulmaya çalışan Gençlerbirliği’nde bu sezon fazla forma şansı bulamayan Rantie, çıktığı 6 maçta henüz gol atma başarısı gösteremedi. 366 dakika sahada kalan Güney Afrikalı futbolcunun 1 asisti bulunuyor. Güney Afrika Milli Takımı’nda da oynayan Rantie’nin 40 maçta 13 gole imza atmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler