Aziz Yıldırım yeniden sahalara dönüyor

Sezonun ilk yarısında aldığı cezalar sebebiyle birçok maçı protokol tribününden izleyemeyen Başkan Aziz Yıldırım’ın çilesi bitiyor.

Yayınlanma: 03.01.2018 - 19:11
Abone Ol google-news

Takımını yalnız bırakmamak adına deplasmanlara kafile ile birlikte seyahat edip, karşılaşmaları otel odalarında izlemek zorunda kalan Yıldırım, 2018’de tribünlere dönecek. Sarı - Lacivertliler’in yaşadığı zor süreçlerde sorumluluğu alıp, takımı motive eden Aziz ıldırım, yeni yılda da kulüp için itici güç rolünü üstlenecek.

‘Bütün kupaları istiyoruz’

Bu sezon lige kötü başlayan ancak son haftalarda yükselişe geçen ve ilk yarıyı zirvenin içinde üçüncü olarak tamamlayan Fenerbahçe’de bir süre Aykut Kocaman ile ters düşen ve forma şansı bulamayan takım kaptanlarından Mehmet Topal, yeni yıldan bir hayli umutlu. Topal, ikinci yarıda çok daha iyi bir Fenerbahçe’nin olacağının sözünü verdi. Attığı gollerle (2) takıma önemli katkı sağlayan Mehmet Topal, “Ligi kötü bir başlangıç yaparak girmiştik daha sonra çabuk toparlandık. Süper Ligi istediğimiz yerde bitirdik. Zirvede bulunan 5 takım içinde olmamız bizi ikinci yarı için umutlandırdı. Herkesin bu yarışta şansı eşit şansı var. Çok zor bir lig geçecek. Bütün kupalara talibiz. Umarım sezon sonu bizim açımızdan mutlu sonla biter” ifadelerini kullandı.

Yer açılmazsa Elmas kiralık

18 yaşını dolduran ancak yabancı kontenjanı boşalmayınca, Fenerbahçe A Takımı’nda oynaması güçleşen Eljif Elmas için yönetimin kiralama formülünü devreye sokacağı konuşuluyor. Makedon futbolcunun, gelecek sezon ise kesin kadroda olacağı düşünülüyor.

Persie kadro dışı

Teknik direktör Aykut Kocaman Van Persie’yi Antalya kampına götürmeme kararı aldı. Persie artık Samandıra yerine Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde antrenmana çıkacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler