1 numara Asamoah

Juventuslu sol bek olmazsa Galatasaray diğer isimlere yönelecek.

Yayınlanma: 03.01.2018 - 19:16
Abone Ol google-news

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in transferde önceliği verdiği sol bek için bir numaralı gündem maddesi Juventus’tan Kwadwo Asamoah. Sarı- Kırmızılıların sezon başında her konuda anlaştığı ancak İtalyan ekibinin istediği oyuncuyu alamaması nedeniyle transferine onay vermediği Ganalı futbolcu, Terim’in listesinde ilk sırada yer alıyor. Sezon sonu bitecek sözleşmesi nedeniyle Juventus’un yaptığı yeni kontrat teklifini kabul etmeyen 29 yaşındaki yıldız için Sarı-Kırmızılıların 1-1.5 milyon Avro seviyesinde bir teklifle önümüzdeki birkaç günde yeniden İtalyan kulübünün kapısını çalacağı öğrenildi. Juventus’un Asamoah’la ilgili vereceği yanıt, Sarı-Kırmızılıların sol bek transferindeki rotasını belirleyecek. Eğer Asamoah kadroya katılamazsa Galatasaray listesindeki diğer alternatifleri değerlendirmeye başlayacak.

Evra kararsızlığı

Marsilya’da oynarken kendi takımının taraftarına saldırması nedeniyle Fransız kulübünün sözleşmesini feshettiği 36 yaşındaki Evra, menajer vasıtasıyla Sarı- Kırmızılılara önerildi. Fatih Terim ve yönetim, sezon sonuna kadar geçerli olacak bir kontrat yapıp Evra’yı takıma katıp katmama konusunda tüm detayları masaya yatıracak. Fransız futbolcunun ise 1.5 sezonluk bir kontrat imzalayıp, performansa dayalı gelecek yıl için durumunun değerlendirilmesini istediği bildirildi. Galatasaray cephesinin, Evra ile ilgili henüz net bir karar vermediği belirtildi.

Gündemdeki son isim Blind

Manchester United’ın Hollandalı sol beki Daley Blind’in Galatasaray’ın listesine aldığı bir diğer oyuncu olduğu öğrenildi. Bu sezon fazla forma şansı bulamayan 27 yaşındaki oyuncunun İngiliz ekibiyle sözleşmesi haziran ayında bitecek. Sarı-Kırmızılıların, satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinden bir teklif yapabileceği; gerekmesi halinde Fatih Terim’in yakın dostu olan Manchester United Teknik Direktörü Mourinho ile temas kurabileceği kaydedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler