‘Pes etmem’

İlk 11’de şans bulamayan Valbuena ‘Karara saygılıyım’ dedi.

Yayınlanma: 29.01.2018 - 18:54
Abone Ol google-news

Trabzon-Fenerbahçe mücadelesinden çıkan beraberlik iki tarafa da yaramadı. Yine de birer puan kötünün iyisi. Fenerbahçe 37, Trabzon 31 yaptı. Sarı-Lacivertliler eğer bu deplasmandan üç puanla dönmüş olsaydı avantajlı duruma geçecekti. Bu saatten sonra yitirilen puan ya da puanlar zirveden uzaklaşmak demektir. Fenerbahçe, cumartesi günü evinde G.Birliği’ni ağırlayacak. Ardından Başakşehir deplasmanına çıkacak. İşte bu deplasman Fenerbahçe için geleceğinin belirleyicisi olacak. Şöyle ki; ya tamam ya devam maçı. Takımda sakat sayısı çok fazla (Şener, Janssen, Giuliano, Neto). Aykut Kocaman eldeki oyuncularını idareli kullanmak istiyor. Bugün Valbuena neden 11’de oynamadı diye eleştirenler var. Diyelim ki Aykut Hoca, Valbuena ile başladı, peki Fransız futbolcu gibi sonradan maça dahil olup katkı yapacak kadroda kaç kişi sayarsınız? Kocaman düşüncesinde haklı. Alper ortalarda yok kimse bunu sorgulamıyor. Dirar’ı da ilave edebiliriz. O da çok kötü.

Yedekliği istemiyor

Valbuena yedek kalmaktan şikâyetçi. Daha önce de serzenişleri olmuştu. Fransız futbolcu yaptığı açıklamada “F.Bahçe’ye yedek oturmak için değil oynamak için geldim. Forma giyerek takıma katkı sağlamak istiyorum. Antrenmanlarda ve sahada elimden gelen gayreti gösteriyorum. Hocamın kararına elbette saygılıyım, asla pes etmeyeceğim. Hedefim Dünya Kupası’nda yer almak, bunun için de F.Bahçe’de oynayarak kendimi göstermek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Kritik gollerin ismi De Souza

Ön libero pozisyonunda oynayan ve önceliği rakip atakları kesmek olan Josef de Souza Sarı-Lacivertlilerde kritik gollerin adamı. Bu sezon 2 kez fileleri havalandıran ve 1 asistlik performans sergileyen Brezilyalı attığı kritik gollerle takımına önemli katkı sağlıyor.

Kayıp haftası

Fenerbahçe kötü bir haftayı geride bıraktı. Futbolda Trabzon beraberliğinin yanı sıra Sarı-Lacivertliler U21 lig mücadelesinde Trabzon’a 5-2 , Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde Galatasaray’a 3-0, basketbol erkeklerde de F.Bahçe Doğuş, Banvit’e 63- 61 kaybetti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon