Fenerbahçe'nin eski teknik direktöründen Kocaman'a yanıt: Fenerbahçe bu hakemlerle şampiyon oldu

TRT Spor yorumcusu olan eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli , Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçını yorumlarken, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 04.02.2018 - 11:16
Abone Ol google-news

Mustafa Denizli, sarı lacivertliler ve ses getiren demeçler veren Teknik Direktör Aykut Kocaman ile ilgili de önemli tespitlerde bulundu...

İşte, Mustafa Denizli'nin o sözleri: - Fenerbahçe önemli puan kaybına uğradı. Puan tablosuna baktığımızda artık Başakşehir ve Galatasaray'ın kazanmaları halinde bu grubun artık şekillenmesi ön planda olacak. Başakşehir ve Galatasaray maçlara artık büyük bir iştahla çıkacaklar. Kendilerinin kazanmaları halinde puan farkı açılacak.

Gençlerbirliği'nin oynadığı futbolu beğendim. Çıkıştalar! Eğer belki de oyunda çıkışları iyi yapsalardı maçı da kazanabilirlerdi. Haftaya Fenerbahçe'nin oynayacağı Başakşehir maçı tamam veya devam maçı olacak. Eğer kaybederlerse şampiyonluk yarışının dışında kalabilirler.

Fenerbahçe büyük bir takımın yemeyeceği golleri yedi. Bireysel hataların ön planda olduğu, kendi aralarında iletişim olmayan bir takım görüntüsünde Fenerbahçe. Fenerbahçe'de bu sorun 10 yıldır vardı zaten. Avrupa'da ve ligde böyle hatalı goller çok yedi. Fenerbahçe'nin hücum hatlarında ses getiren iki oyuncusu var; Alper ve Valbuena. Bu iki oyuncu görevlerini yaptılar mı? İkisinin de skora etki edecek birçok pozisyonu oldu. Fenerbahçe'de Volkan yenmemesi gereken bir gol yedi

Golde hatası çok büyük!

Gençlerbirliği'nin kaybetmemesi çok önemliydi onlar için. Bu saatten sonra her takım her takımı yenebilecek duruma geldi. Aykut hocanın kupa maçı sonrası hakemler hakkındaki konuşmasını doğru bulmuyorum. Fenerbahçe 19 defa şampiyon olurken, bu hakemlerle şampiyon oldu.

2-2'ye bakıldığı zaman; Fenerbahçe 10 atakla oynarken Genlerbirliği ise 1-2 atak yapabildi. Fenerbahçe oyunun hakimiydi. İstekli,arzulu başladı . Direklerden dönen topları oldu ama yenen bir gol sizi oyundan düşürebiliyor. Otomatikman olumsuz bir hava esiyor. Fenerbahçe karmaşıklıklar yaşıyor. En ufak hatada tribünde o sesi duyarsınız.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler