Schumacher, Lotus'un teklifini reddetti

Formula 1'in efsanevi Alman pilotu Michael Schumacher, sezonun son iki yarışında Kimi Raikkonen'in yerine mücadele etmesi için Lotus'tan gelen teklifi reddetti.

Yayınlanma: 14.11.2013 - 12:50
Abone Ol google-news

Formula 1 takımı Lotus yönetimi, Raikkonen'nin nükseden sırt ağrısı nedeniyle sezonun son iki yarışına katılamayacak Fin pilotun yerine yarışması için 7 dünya şampiyonluğu bulunan Schumacher'e teklif götürdü.

2006 yılında bıraktığı pistlere 3 yıl sonra geri dönen ve 3 sezon yarıştıktan sonra yeniden emekliye ayrılan 44 yaşındaki Alman pilot ise Lotus'un teklifini kabul etmedi.

Schumacher'in menajeri olan Sabine Kehm, BBC Sport'a yaptığı açıklamada, emekli Alman pilota gelen teklifin doğru olduğunu belirterek, "Sebebini, Michael'ın hali hazırda fit olmasına bağlıyorum" dedi. Schumacher'in, hala yarışabilecek güçte görülmesinin normal olduğunu ifade eden Kehm, deneyimli pilotun yeni hayatında mutlu olduğunu ifade etti.

Raikkonen'nin yerini dolduracak bir başka isim olan Fin pilot Heikki Kovalainen'den de haber bekleniyor. Öte yandan Raikkonen, gelecek sezon Ferrari adına yarışacak.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler