Şenol Güneş: Emre Mor oynamıyor dolaşıyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ozan Tufan'dan şampiyonluk mücadelesine yabancı sayısından Cenk Tosun'a hatta Emre Mor'a kadar birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yayınlanma: 09.02.2018 - 15:56
Abone Ol google-news

Şenol Güneş, Ozan Tufan'dan şampiyonluk mücadelesine yabancı sayısından Cenk Tosun'a hatta Emre Mor'a kadar birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Habertürk'te yer alan haber şöyle: "14 tane yabancı sistemi başından beri yanlış. Neden çıktı? Şey diyorlar: "Ya kardeşim yerliler oynarsa yabancılar nasıl engel olur. Cenk gitti yurt dışına." Kişilere bakarak örnek olur mu? Cenk de kaybolabilir Oğuzhan da. Mesele bu değil. Yerlilerin oynama alanları nedir? Bugünkü yönetim anlatışında yabancı bir oyuncuya para veriyorsam oynatmak için alıyorum demektir yoksa neden gelsin yabancı. Gerçek bu. Bunun üzerinden gidersek, 14 tane yabancı alıp 3 tane yedeğimiz kalıyor. 3 yedeğe neden boşuna para veriyoruz. Bari 11 yapın. 14 neden yaptınız? Efendim 14 yabancı denge koyduk. Oradan işte fazla alırsan masraf fazla olur. Genç çıkarırsan 6-7 milyon Euro sen kazanırsın. Bu teşvik böyle bir şey olmaz. Bunu kimse yapmaz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler