Devler Ligi'nde erken final

Avrupa futbolunda gözler, Şampiyonlar Ligi son 16 turunun en dikkat çekici eşleşmesine çevrildi. 'Erken final' olarak nitelendirilebilecek mücadelede Real Madrid, Paris Saint-Germain'i konuk ediyor.

Yayınlanma: 14.02.2018 - 12:14
Abone Ol google-news

LaLiga ve Kral Kupası'nda havlu atan Los Galacticos, tüm konsantrasyonunu Şampiyonlar Ligi'ne vermiş durumda. 5-2'lik Sociedad zaferiyle moral bulan eflatun beyazlılarda Ronaldo hat trick'le beklenen patlamayı yapsa da tribünlerin protesto ettiği Benzema'nın kötü formu sürüyor. Fransa Ligi'ni domine eden PSG'nin Bernabeu'daki bu kritik mücadelede en önemli silahı, Mbappe, Neymar ve Cavani'li forvet hattı olacak.

Real Madrid'de Vallejo ve Caballos'un sakatlıkları bulunurken Dani Carvajal de cezası nedeniyle forma giyemeyecek. PSG'de ise sol bek Kurzawa'nın sakatlığı devam ediyor.

REAL MADRID - PARIS SAINT-GERMAIN

STAT: Santiago Bernabeu
SAAT: 22.45
HAKEM: Gianluca Rocchi (İtalya)

MUHTEMEL 11'LER;

REAL MADRID: Navas, Nacho, Varane, Ramos, Marcelo, Kroos, Casemiro, Modrid, Bale, Ronaldo, Benzema
TEKNİK DİREKTÖR: Zindedine Zidane

PARIS SAINT-GERMAIN: Areola, Dani Alves, Marquinhos, Thiago Silva, Yuri, Lass Dirarra, Rabiot, Veratti, Mbappe, Neymar, Cavani
TEKNİK DİREKTÖR: Unai Emery

GECENİN DİĞER MAÇI PORTO - LİVERPOOL

Devler Ligi'nde gecenin diğer maçında ise Portekiz temsilcisi Porto sahasında İngiliz temsilcisi Liverpool'u konuk edecek. TSİ 22.45'te Estadio Dragao'da oynanacak müsabakada İtalya Futbol Federasyonu'ndan hakem Daniele Orsato görev yapacak. Porto-Liverpool maçı Tivibu Spor 3'ten canlı izlenebilecek.

Porto'da son durum

Sergio Conceiçao yönetimindeki Porto ligde 55 puanla ezeli rakipleri Benfica ve Sporting Lizbon'un 2 puan önünde lider durumda yer alıyor. Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, RB Leipzig ve Monaco ile G Grubu'nda mücadele eden Porto 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi ile 10 puan topladı ve grubu 14 puanlı Beşiktaş'ın ardından 2. sırada tamamladı.

Liverpool'da son durum

Alman teknik direktör Jürgen Kloop ile yoluna devam eden Liverpool yine şampiyonluk yolunda erken havlu attı. 54 puanı bulunan takım iki Manchester ekibinin (City ve United) ardından 3. sırada yer alıyor. Kırmızılılar Şampiyonlar Ligi'nde ise E Grubu'nda Sevilla, Spartak Moskova ve Maribor'la mücadele eden Liverpool 3 galibiyet, 3 beraberlikle grubu 12 puanla zirvede tamamladı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler