Derbide anahtar Giuliano

Derbide gözler Brezilyalı yıldız Giuliano’nun üzerinde olacak.

Yayınlanma: 23.02.2018 - 09:57
Abone Ol google-news

Derbiye sayılı günler kaldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş maçında saha içi liderliği Brezilyalı orta saha oyuncusu Giuliano’ya verecek. Giuliano, hem hücum organizasyonlarını yönlendirecek, hem de orta sahaya gelerek savunmaya yardımcı olacak.

Koşu istatistiklerinde takımda ilk sırada yer alan Giuliano, aynı zamanda Fernandao’nun yanında ikinci golcü görevi yapacak. Giuliano modern 10 numara. Savunma yapıyor, hücum yönünde top ayağına geçtiğinde takımdaki en önemli oyuncu. Onun sahadaki varlığı takımı bir adım öne taşıyor. Arkadaşları da artık Giuliano’nun sahadaki liderliğini kabul etti. Brezilyalı özellikle forvet arkası oynamaya başladıktan sonra başarılı performans sergiliyor. Aykut Kocaman için Giuliano artık vazgeçilmez isim. Göztepe maçında omzu çıkan Giuliano derbide yine özel bandajla sahada yer alacak. F.Bahçe’nin Brezilyalı yıldızı takım olgusuna vurgu yaparak, kadroda yer alan tüm oyuncuların başarılı olmak için ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiklerini söyledi. Giuliano, “Takım ruhumuzu ve saha içindeki birlikteliğimizi yansıtırsak bizim önümüzde hiçbir rakip duramaz. Birbirimiz için koşup, mücadele edersek derbiyi de rahat kazanırız. Sadece takımın başarısını isteyen ve bunun için gerekirse saha içerisinde tartışan bir oyuncu grubuyuz. Bu yapımızı sezon sonuna kadar devam ettirip, şampiyonluk yarışında ipi göğüslemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Volkan’a uyarı

Teknik direktör Aykut Kocaman, tecrübeli kaleci Volkan Demirel ile özel bir görüşme yaparak derbi öncesi uyarıda bulundu. Kocaman, tribünlerden gelebilecek tepkiler karşısında Volkan’a “Tahriklere kapılma. Sadece işine odaklan” dedi. Valbuena sakatlandı F.Bahçe’nin dün akşam yaptığı antrenmanda

Valbuena sakatlandı.

Ağrı hisseden ve çalışmayı tamamlayamayan Fransız futbolcunun bugün çekilecek MR’ı sonrası Beşiktaş derbisinde oynayıp oynayamayacağı belli olacak. Heyet geldi Brezilya Milli Takımı teknik heyetinden Fernando Lazaro ve Matheus Bachi, Giuliano için Türkiye’ye geldi. Samandıra Can Bartu tesislerinde Giuliano ile görüşme yapan ve daha sonra idmanı izleyen heyet, pazar günü oynanacak derbiyi takip edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler