'Başkanlar da keşke buluşsa'

Fenerbahçe Divan Başkanı Vefa Küçük, Beşiktaş’a ziyaretini değerlendirdi.

Yayınlanma: 28.02.2018 - 19:01
Abone Ol google-news

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin Divan Başkanları iki gün önce Türk futbolu adına örnek bir davranış sergiledi. Yalçın Karadeniz’den sonra Divan Başkanı seçilen eski yönetici Tevfik Yamantürk, Vefa Küçük’ü Vodafone Park’a davet etti. Küçük, bu daveti geri çevirmedi, bir tarafı Beşiktaş diğer yanı F.Bahçe olan büyük bir pastayla arkadaşlarını yanına alarak Beşiktaş yoluna koyuldu. Yamantürk, Küçük’ü kapıda karşıladı. Aynı karşılamayı ligin ilk yarısında Kadıköy’de Vefa Küçük yapmıştı. Türk futboluna örnek olacak havada geçen bu birliktelik iki tarafı son derece mutlu etti. Yıllardır özlemi çekilen fotoğrafta birbirlerine sımsıkı sarılmış karelere tanık olduk. Kavgalardan, kötü sözlerdan ne olur arınalım. Kime ne fayda sağlamış zarardan başka. Vefa Küçük’e ulaştım. Uzun zamandır görüşmüyordum kendisiyle. Cumhuriyet’e ilk gelişini anımsattım. Rahmetli Üstün Akmen müessese müdürümüzdü. Akmen, aynı zamanda F.Bahçe yöneticisi olma sıfatıyla mali işlerine bakıyordu. Vefa Küçük, bir süre beni dinledikten sonra o günleri iyi hatırladığımı söyledi. Sonra pastalı ziyareti sordum. Kısaca anlattı: “Tevfik Yamantürk sevdiğim arkadaşım. İlk çağrıyı ben yapmıştım. O da bizi davet etti. Bunları yapmak durumundayız. Şimdi aramıza G.Saray Divan Başkanı İrfan Aktar’ı da katacağız. Önümüzdeki günlerde üçümüz bir yemek yiyeceğiz. Bu dostlukların hep olması gerekiyor. Sizler de basın olarak bu yemeğe iştirak edebilirsiniz.” Vefa Küçük’e “Siz divan başkanlarının yaptığını başkanlar da yapsa’ derken Küçük’ten yanıt şöyle geldi: “Evet, başkanlarımız da keşke yapsalar ama yapmıyorlar.”

‘Pes etmedik ve yorulmadık’

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulüp dergisinin Mart ayı sayısında Sarı - Lacivertli taraftara ve camiaya seslendi. Yıldırım “Pes etmedik, yorulmadık, vazgec¸medik, haklı oldugˆumuza inandıgˆımız yolda iflah olmaz bir kararlılıkla yu¨ru¨du¨k. C¸u¨nku¨ biz, bir gu¨n daha F.Bahc¸eli olarak yas¸amak ic¸in hayata bagˆlandık ve gerekirse o bir gu¨n ic¸in bu¨tu¨n bir o¨mru¨mu¨zu¨ go¨zden c¸ıkardık. F.Bahc¸e Bas¸kanı olarak 20. yılımı tamamladıgˆım s¸u gu¨nlerde, Yu¨ce Atatu¨rk’u¨n bizlere go¨sterdigˆi yolda, tek bir gu¨nu¨mu¨ F.Bahc¸esiz gec¸irmemenin bana verdigˆi tecru¨be, gurur ve heyecanı ic¸erisindeyim” ifadelerini kullandı.

Fernandao’ya 2 maç

Spor Toto Süper Lig’de oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasında attığı golün ardından PFDK’ya sevk edilen Fernandao’ya 2 maç ceza verildi. Brezilyalı bugünkü Beşiktaş maçı ve hafta sonu oynanacak Akhisar karşılaşmasında forma giyemeyecek


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon