Van Gaal: Beni karıma şikayet ediyordu

Bayern Münih'in eski teknik direktörü Louis van Gaal, Uli Hoeness başkanlık koltuğunda oturduğu sürece eski takımını kesinlikle tekrar çalıştırmayacağını söyledi.

Yayınlanma: 01.03.2018 - 11:39
Abone Ol google-news

Hollandalı çalıştırıcı Louis van Gaal, Alman basınına dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Bild’e konuşan Bayern Münih’in eski çalıştırıcısı, gelecek sezon görevi bırakmasına kesin gözüyle bakılan Jupp Heynckes’in yerine Bavyera ekibini çalıştırma ihtimalinin sorulması üzerine şu yanıtı verdi:

“Bayern’de onunla savaşmak zorunda kaldım”

Ben her zaman eski kulüplerime geri döndüm. Mesela; Barcelona, Hollanda Milli Takımı, Ajax, AZ Alkmaar vs. Ama Bayern? Bunu hayal bile edemiyorum. Uli Hoeness orada olduğu sürece dönmeyeceğim. Çünkü Bayern’de yöneticilerle savaşmak zorunda kaldım.

“Philipp Lahm’ı sağa çekmeme karşı çıktı”

Mesela, Philipp Lahm defansın solunda oynuyordu. Onu sağa geçiren kişi benim. Bu konuda Hoeness’le büyük tartışmalar yaşadım. Lahm’ın solda oynamasını istiyordu. Ancak tarih beni haklı çıkardı ve Lahm o pozisyonda hem Dünya Kupası’nı hem de Şampiyonlar Ligi’ni kazandı.

“Beni karıma şikayet ediyordu”

Aynı şeyi Müller’de de yaşadım. Onu ilk 11’e koyduğum zaman Hoeness eşime gidip; ‘Kocan takımı çok kötü kuruyor’ diyordu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler