Düğüm derbisi

Fenerbahçe'nin Galatasaray maçı zirve ve kongre için önemli.

Yayınlanma: 07.03.2018 - 18:48
Abone Ol google-news

Akhisar yenilgisiyle şampiyonluk yarışında önemli avantaj kaybeden Fenerbahçe’de gözler haftaya Kadıköy’de oynanacak Galatasaray derbisine çevrildi. 19 yıldır Galatasaray’ın Saracoğlu’nda galibiyeti yok. Bu maç Fenerbahçe’nin zirve içinde var olma maçı. Yine bu maç ve çıkacak sonuç haziran ayında yapılacak kongre öncesi başkan adayları Aziz Yıldırım ile Ali Koç için de bir o kadar önem taşımakta. Seçimin gidişatını belirleyebilir. Aldığım bilgiler doğrultusunda şu anki üye sayısı 29 bin. Aziz Yıldırım, Ali Koç’a göre şimdilik bir iki adım önde görünüyor. Yarın bu durum değişebilir, değişmeyebilir de. Aziz Yıldırım’ı sevmeyen grup, Koç’un safına geçmiş. Camiada konuşulanlar Koç’un kaybedeceği yönünde. Yine Koç için keşke girmeseydi diyenler var. Hatta bir kesim çekileceğini söylüyor. Bu bana göre zor olasılık. Aziz Yıldırım’ın sağlık sorunu olduğunu öğrendim. Evinde yoğun ilaç tedavisi uygulanıyormuş.

Yönetim takımla yemek yiyecek

Üst üste alınan mağlubiyetler nedeniyle şampiyonluk yarışında ağır yara alan F.Bahçe’de yönetim, teknik heyet ve futbolcularla yemekte bir araya gelecek. Moral amaçlı yemekte yöneticiler oyunculardan kalan maçlarda galibiyet serisi yakalamalarını isteyecek.

Volkan Demirel söz verdi

Aykut Kocaman’ın kendisiyle ilgili ağır eleştirileri sonrası morali bozuk olan tecrübeli kaleci Volkan Demirel teknik direktör Kocaman ile bir görüşme yaptı. Bu görüşmede deneyimli çalıştırıcı Volkan’a “Sen bu takımda uzun yıllar forma giymiş çok tecrübeli bir oyuncusun. Takım kaptanı olarak örnek olmalısın. Sinirlerine hakim olup bize zarar verecek tutumlardan kaçınmalısın” dedi. Tecrübeli kaleci de, “Yanlışlarım hatalarım oldu, bunun farkındayım. Bundan sonra daha dikkatli olacağım” sözünü verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler