Talisca’ya 40 milyon Avro

Beşiktaş’ın 21 milyon Avro karşılığında satın alma opsiyonuna sahip olduğu yıldız futbolcu için dün Portekiz basınının önde gelen gazetesi A Bola, Siyah - Beyazlı futbolcu için İngiliz devi Manchester United da devreye girdiğini yazdı.

Yayınlanma: 14.03.2018 - 22:19
Abone Ol google-news

Haberde, United’ın bonservisi Benfica’da bulunan Talisca için 40 milyon Avro’yu gözden çıkardığı belirtilirken görüşmelerin ünlü menajer Jorge Mendes aracılığıyla yürütüldüğü kaydedildi.

5-0 göndermesi

Siyah - Beyazlıların Bayern Münih ile oynadığı maç öncesi Vodafone Park’ta ilginç bir görüntü yaşandı. İlk maçta aldığı 5-0’lık mağlubiyetin ardından prestij maçına çıkan Beşiktaş’ta karşılaşma öncesi son hazırlıklar yapılırken maçın sonucu stat skorborduna Beşiktaş: 5 - Bayern Münih: 0 olarak yansıtıldı.

Tolgay’a övgü

Fransız basını Tolgay Arslan’a övgüler yağdırdı. So Foot adlı internet sitesi, “Tolgay Arslan, Gürültü ve Öfke” başlıklı yazıda Siyah - Beyazlı futbolcunun kariyer hikayesi anlatılırken yıldız oyuncunun yeteneğine de değinildi. Tolgay Arslan’ın Hamburg’tan takım arkadaşı Andre Hartmann’ın görüşlerine yer verilen haberine yıldız futbolcunun bir maçta 10 gol attığını belirtti. Andre Hartman, “Başlama vuruşundan sonra topu hemen ona atardık ve golden önce 5-6 oyuncuyu çalımlardı. Hatta onun 10 gol attığı bir maçı 20-0 kazanmışlığımız bile vardır” diye konuştu.

‘Babel yeni Henry’

Fransızların dünyaca ünlü futbol dergisi France Football, resmi sitesi aracılığıyla yayımladığı bir makalede Beşiktaşlı Ryan Babel için çarpıcı ifadeler kullandı. Hollandalı yıldızın Ajax’ta parladığı günlerden sonra 17 milyon Avroya Liverpool’a transfer olduğu günlerden bahseden dergi, o dönemde Marco van Basten’in oyuncu için “Yeni Thierry Henry” yorumunu yaptığını hatırlattı.

Rummenigge: Alkışlıyorum

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Siyah - Beyazlı yöneticiler, maçtan önce Bayern Münih CEO’su Karl-Heinz Rummenigge, Divan Başkanı Uli Hoeness ile UEFA Delegesi Martin Stunkerboom ve beraberindekilerini dostluk yemeğinde ağırladı. Rummenigge yemek sonrası yaptığı açıklamada Orman’ı tebrik ederek, “Burada yakaladığınız gerçekten büyük bir başarı. Bu statta tüm tesisler, restaurantlar, müze, mağazalarla birlikte gerçekten olağanüstü iş başarmış durumdasınız. Bunu futbol dünyasının bir parçası olarak sadece alkışlayabilirim” dedi. Maçı Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Löw de statta takip etti.

Kilisli gençler İnönü’de

Kilis’e yönelik terör saldırısında yakınlarını kaybeden ve evleri hasar gören 20 çocuk, Beşiktaş’ın destek verdiği organizasyon kapsamında İstanbul’a geldi. Çengelköy’de kahvaltı yaptıktan sonra Boğaz’da tekne turuna çıkan kafile, Milli Sarayları geztikten sonra Bayern Münih maçını Vodafone Park’ta izledi.

Sahaya kedi girdi

Mücadelenin 50. dakikasında sahaya bir kedi girince ortaya renkli görüntüler çıktı. Hakem bir süre maça ara verdi. Kedinin kenara gelmesiyle karşılaşma devam etti. Bayern Münih resmi twitter hesabı da kedinin fotoğrafını paylaştı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler