TRT Spikeri Erdoğan Arıkan'dan, gündem olan sözlerine ilişkin açıklama

TRT Spor spikeri, canlı yayında söylediği "Fenerbahçe ve Galatasaray gerçekten küçük takımlar" sözlerine açıklık getirdi.

Yayınlanma: 16.03.2018 - 17:21
Abone Ol google-news

<video:943610>

TRT Spor'un spikeri Erdoğan Arıkan'ın canlı yayında şampiyonlar ligi ve dünya kupasıyla ilgili yaptığı konuşmadan sonra Fenerbahçe ve Galatasaray'dan bahsederken 'küçük takımlar' demesi sosyal medyada gündem oldu.

Dün akşam TRT Spor ekranlarında yayınlanan Spor Artı programında spiker Erdoğan Arıkan " İğneyi başkasına çuvaldızı kendimize batıralım. Şu kabullenmişlikten vazgeçelim... Milli takımımız dünya kupasına gidemiyor, olabilir diyoruz. Avrupa'dan eleniyor takımlarımız, olabilir diyoruz. Bunlar kabul edilebilir sonuçlar değil. Ülke olarak bunların hesabını sormayı bilmeliyiz. Halk olarak derbilerle kendimizi avutuyoruz yurtdışına çıkınca da boyumuzun ölçüsünü alıyoruz. Maalesef şampiyonlar ligini kaldıracak bir takım çıkması çok zor görünüyor. Şimdi gelelim bizim küçük takımlarımızın büyük heyecanına… Küçük takımlarımız diyorum çünkü Fenerbahçe ve Galatasaray gerçekten küçük takımlar. Ama kulüpler büyük... Büyük kulüplerin küçük takımları onlar, Avrupa’ya çıkınca fazla bir şey yapamayan takımlar.’ ifadelerini kullandı.

 

Daha sonra sosyal medyadan açıklama yapan Arıkan, "TRT SPOR ve çalışanları, kulüplerimize ve şanlı geçmişlerine her zaman saygılıdır... 15 -20 milyona yakın taraftarı olan kulüplerin büyüklüğü zaten tartışılamaz, sahadaki takımları da büyük olursa dünyada başarı gelir ve Türkiye daha mutlu olur... Saygılarımla" dedi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler