'Failler hâlâ yok'

3 yıl geçmesine rağmen F.Bahçe otobüsünü kurşunlayanlar bulunamadı.

Yayınlanma: 04.04.2018 - 20:05
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Futbol Takımı’nı taşıyan otobüsün 4 Nisan 2015’teki Çaykur Rizespor maçından dönerken kurşunlanmasının ardından 3 yıl geçerken, Sarı-Lacivertli kulüp olayın faillerinin halen bulunamamasına tepki gösterdi. Fenerbahçe’nin ulaşım sponsoru Gürsel Turizm, Mercedes Benz firmasıyla ortaklaşa bir çalışmayla ürettiği son teknoloji Tourismo 15 RHD otobüsün teslimatını dün Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Törende konuşan Sarı-Lacivertli yönetici Metin Doğan, “Bugün çok anlamlı. Bunu üzülerek söylüyorum 4 Nisan 2015’te büyük bir facianın eşiğinden dönmüştük. O günü yaşayan Volkan, Alper ve diğer futbolcu kardeşlerimiz bugün burada. O gün şoförümüz Ufuk dirayetli davranmasaydı bugün bunları konuşmuyor olacaktık. Otobüsün tesliminin bugün yapılması çok anlamlı geldi, o günlere gittik. O saldırının failleri hâlâ ortada yok. 3 senedir; Türkiye’nin en büyük spor kulübüne katliam yapılmaya çalışılmış ve olayın failleri hâlâ ortada yok. Biz söyleyecek, onlar duymamakta ısrar edecek. İnşallah buradan sesimizi duyarlar ve 4 Nisan’ın faillerini bulurlar” dedi.

‘Peşindeyiz’

Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada da “Hiçbir Fenerbahçelinin unutmasının mümkün olmadığı, camiamıza ve Türk sporuna yönelik bu korkunç saldırının faillerinin bulunması için 3 yıldır verdiğimiz hukuk mücadelesi halen devam etmektedir. Bu camia, hainlerin saldırılarına boyun eğmeyecek, her ne olursa olsun haksızlığın peşini bir an olsun bırakmayacak kadar büyüktür. Camiamıza ve Türk sporuna yönelik bu hain saldırının faillerinin bulunması ve bu karanlık olayın aydınlatılması için Türkiye Cumhuriyeti’nin ilgili resmi kurumlarına yönelik talebimizi yinelerken, adalete olan inancımızla davamızın peşinde olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadeleri kullanıldı.

‘7 maçı alıp şampiyon olabiliriz’

Fenerbahçeli Soldado, Büyük Kulüp’teki 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliklerinde şampiyonluk şansları hakkında “Fenerbahçe gibi bir kulüp hiçbir zaman pes etmez. Kalan maçların tamamını kazanıp üzerimize düşeni yapmak istiyoruz. Çok büyük bir kulübü temsil ediyoruz. Nasıl bir takımı temsil ettiğimizi unutmadan, sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Önümüzde kalan 7 maçı da kazanıp 21 puan elde etmeyi hedefliyoruz. Rakiplerimizin birbirleriyle oynayacakları karşılaşmalar var. Üzerimize düşen 21 puanı almayı başarabilirsek kesinlikle şampiyon olabileceğimize inanıyoruz. Zaten bu yönde motive olmalıyız. Evet çok zor, farkındayız, ama bu isteğimizin gerçekleşmesi için her şeyi yapacağız” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler