Eli güçleniyor

Lider Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in şampiyonluk yolunda kalan 7 haftadaki kritik maçlar öncesinde kadro derinliği artıyor.

Yayınlanma: 04.04.2018 - 20:09
Abone Ol google-news

Fernando’nun sarı kart ezasını tamamlaması, Linnes ve Eren Derdiyok’un iyileşmesi, Denayer’in takımla antrenmanlara çıkmasının yanı sıra Selçuk, Mariano, Donk, Serdar Aziz ile Sinan Gümüş’ün artan formu tecrübeli çalıştırıcının yüzünü güldürüyor. Terim’in futbolcularıyla yaptığı görüşmelerde hata yapmadan ilerlemeleri gerektiğinin altını ısrarla çizdiği ve herkesin sahaya 11’de çıkacakmış gibi kendisini hazır tutmasını istediği öğrenildi. Deneyimli hoca, Trabzonspor maçının son dakikasında Kucka’nın orta sahadan yaptığı vuruşu kalesinde gören Muslera ile özel olarak ilgilendiği bildirildi. Terim, dünkü antrenmanın ardından Muslera, Carrasso ve antrenör Taffarel ile bir süre saha içinde görüşürken, neşeli diyalogların yaşandığı kaydedildi.

Nagatomo ile devam

Japonya’dan gelen gazeteciler, Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Abdurrahim Albayrak’ı ziyaret etti. Gazeteciler, Albayrak’a, “Nagatomo Galatasaray’da devam edecek mi?” sorusunu yöneltti. Albayrak, Nagatomo’nun çok iyi bir profesyonel olduğunu belirterek, “Kendisinden memnunuz. Antrenmanın sonunda ekstra çalışma yapıyor. Tüm dikkatini kendisinin ve Galatasaray’ın başarısı için veriyor. Seneye de Sarı-Kırmızılı formayı giymesi için gerekenler yapılacak” yanıtını verdi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon