Trabzonspor’da adayların listeleri belli oldu

Trabzonspor'da adaylar listelerini divana teslim etti. Ahmet Ağaoğlu ve Metin Kaya yarışacak.

Yayınlanma: 05.04.2018 - 21:36
Abone Ol google-news



Trabzonspor başkan adaylarından Ahmet Ağaoğlu ile Metin Kaya’nın yönetim listeleri açıklandı. Ahmet Ağaoğlu’nun listesinde; Hayrettin Hacısalihoğlu, Mehmet Yiğit Alp, Haluk Şahin, Cahit Erdem, Ömer Sağıroğlu ve Önder Bülbüloğlu yer alırken, Metin Kaya’nın asil üyelerinin yer aldığı listede, Seykan Gülen, Alaattin Aksoy, Murat Salihoğlu, Necati Selvitop, Abdurrahman Samat, Taner Eyüpoğlu, Mustafa Baki, Burhan Polat, Mücahit Sefa Mataracı, Oktay Çavuşoğlu, Muhammet Emin Keser, Yener Durmuş, Yasin Kaya ve Gökhan Bahadır bulunuyor.

Trabzonspor’da 7-8 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul’da başkan adaylarından Ahmet Ağaoğlu ile Metin Kaya’nın yönetim listeleri Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen’e teslim edildi. Ziya Bey Tesisleri’nde Divan Başkanlık Kurulu’na sunulan listelerin ardından Ağaoğlu’nun listesinde yer alan Hayrettin Hacısalihoğlu, zor bir dönemde göreve talip olduklarını söyledi.

‘KİMSEYE MUTLULUK VAAD ETMİYORUZ’

Hep birlikte tüm zorlukların üstesinden geleceklerini belirten Hacısalihoğlu, “Kimseye de iyi günler, mutluluklar vadetmiyoruz ama 3, ama 5 yıl sonra Trabzonspor eski mutlu günlerine kavuşacak. Bunun için çaba sarf edeceğiz, üstesinden gelmeye çalışacağız. Sadece yönetim olarak değil, Trabzonspor’un tüm kurulları, çalışanları, gönül verenleri hep birlikte emek verirsek, ancak bu işi çözebiliriz. Lütfen bu dönemi başka dönemlerden farklı algılayın. Bu bir fedakarlık, bir çalışma, bir özveri dönemidir. Baştan yönetim olmak üzere bunun herkes için geçerli olması lazım. İnşallah Trabzonspor’un ve Trabzonsporlular’ın yüzünü güldürebileceğiz” dedi.

TRABZONSPOR ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR

Adayların listelerini teslim etme süresinin dolmasının ardından açıklamalarda bulunan Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen ise birlik beraberlik çağrısı yaptı. Sürmen, ekonomik olarak kulübün zor bir dönemden geçtiğini, bu süreçte aday olan herkesin çok büyük bir fedakarlık gösterdiğini, gelecek yönetimin öncelikli gündem maddelerinden bir tanesinin tüzük tadilatı yapması gerektiğini ifade ederek adaylara başarılar diledi.




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon