Destek çağrısı

Trabzonspor’un yeni Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu camiaya seslendi.

Yayınlanma: 10.04.2018 - 20:28
Abone Ol google-news

Trabzonspor’da Olağanüstü Genel Kurul’da oyların bin 328’ini alarak başkanlığa seçilen Ahmet Ağaoğlu yönetimi dün görevi devraldı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki törene şehir dışında bulunan eski başkan Muharrem Usta katılmadı.

Devir teslim töreni eski Asbaşkan Ahmet Çubukçu ile yeni Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu arasında gerçekleşti. Hacısalihoğlu, devir teslim töreni sonrası yaptığı açıklamada, “Trabzonspor’da bir kongre gerçekleşti. Kongre sonuçlarını, Kongre Divan Başkanımız kulüpte ilgililerine takdim etmek üzere kulübümüze geldi. Kazanan yönetime mazbatalarını verdi. Bu arada bir önceki yönetimde bununla beraber devir teslim töreni yapmış oldu. Burada geçmiş yönetimin başkanı ve şimdiki yönetimin başkanı Trabzon’da olmadıkları için yönetimler adına Asbaşkanlar olarak bizler bu töreni gerçekleştirdik. Trabzonspor yeni bir döneme başlıyor. Bundan sonra Trabzonspor bugünkü durumdan daha iyi duruma gelecek hamleleri yapmak mecburiyetinde. Şartlar zordur. Camianın tüm bireylerinin katkıları ve ilgileriyle aşılabilir. Bizde bunu talep ediyoruz” dedi.

‘İyi günler gelecek’

Hayrettin Hacısalihoğlu, “Yardımcı olurlarsa, destek verirlerse inşallah aralıktaki kongre çok daha iyi şeyler söyleyerek, çok daha iyi durumdaki kulübü temsil ederek gelmeyi arzu ediyoruz. Şimdi Trabzonspor’da yapılan doğrulanı üzerine, yeni doğrular katarak onları geliştirerek Trabzonsporumuzu bir yere getirmemiz lazım. Taş taş üstüne koyarak daha iyi günlere gelmeyi umuyorum” diye konuştu.

'Yorum yapmam'

Eski Başkan Muharrem Usta’nın, “Yeni yönetim görevi devraldığında 15 milyon Avro’luk taahhütte bulundum. Onu görecekler ıslak imzalı” şeklinde açıklamaları hatırlatılınca Hacısalihoğlu, “ Şuanda daha görmedim. Böyle konuştuklarını duydum. Bir bakıp yönetimce değerlendirilecektir. İçerini bilmediğim için bu konuda yorum yapmam mümkün değil” dedi. Şenol Güneş ile ilgili yaptığı “Gün doğmadan neler doğar” açıklamalarına da açıklık getiren Hacısalihoğlu, “Şu anda Şenol Hoca’yı düşünüyor musunuz” dediler. Bende dedim ki “Şenol Hoca Beşiktaş’ın teknik direktörü. Bizim de burada görevini yürüten bir teknik direktörümüz var.” Bunun üzerine “Olur mu olmaz mı” diye sordular. Ben de, “Onu kimse bilemez, gün doğmadan neler doğar” o anlamda söyledim. Yoksa, bir anlaşmamız var, böyle bir kararımız var, niyetimiz var. Asla. Görevde bir hocamız varken görevini devam ettirirken, sezon bitmemişken, böyle bir şey yapmak etik değil, Trabzonspor’a yakışmaz” diye konuştu. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler