Erdoğan kritik maç öncesi taraf tuttu: O takımın tribünlerini doldurun

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir kongresinde AK Gençlik'e seslenerek "O tribünleri gençliğin doldurması lazım. Buna var mıyız? Şampiyonluğa oynuyorsunuz tribünlerin dolması lazım” dedi. Erdoğan'ın bu sözlerine futbolseverler sosyal medyada tepki gösterdi.

Yayınlanma: 14.04.2018 - 22:28
Abone Ol google-news

<video:958403>


AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün partisininin Başakşehir Kongresi'ndeydi. Erdoğan kongredeki konuşmasında, Medipol Başakşehir tribünlerinin boş olmasına tepki göstererek, "Tribünleri Başakşehir'in gençliğinin doldurması lazım. Gençler şampiyonluğa oynuyorsunuz tribünlerin dolması lazım. Bunu halletmeniz lazım. Bakın aniden bir sürpriz yaparım. Başakşehir'in bir maçına gelirim, tribünleri boş görürsem olmaz." dedi. Erdoğan'ın "Tribünleri doldurun" çağrısına sosyal medyada pek çok futbolsever tepki gösterdi.


Medipol Başakşehir Arda Turan transferi ile gündem olmuştu


Medipol Başakşehir,  Arda Turan'ın Barcelona'dan transfer edilmesi ile gündeme gelmişti. 2.5 yıl boyunca Medipol Başakşehir'de kiralık forma giyecek Arda Turan'a, yarım sezon için 2 milyon Euro ve bonus, gelecek sezon için 4 milyon Euro ödenecek.

Başakcity


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler