5 gollü düelloda gülen taraf Kayserispor

Sahasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Kayserispor, rakibini 3-2 mağlup etti. Kayserispor bu sonuçla beşincilik iddiasını sürdürürken,Gençlerbirliği düşme hattına yaklaştı.

Yayınlanma: 15.04.2018 - 16:18
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Kayserispor, sahasında Gençlerbirliği’ni konuk etti. Rakibini 3-2 mağlup eden ev sahibi ekip, Avrupa kupalarına katılma iddiasını devam ettirirken, Gençlerbirliği düşme hattına yaklaştı. Kayserispor’un golleri Fernando Boldrin, William ve Deniz Türüç’ten gelirken, Gençlerbirliği’nin gollerini penaltıdan Stephane Sessegnon ve Petar Skuletic attı.

Ligde son üç maçtır gol atamayan ve mağlup olan, son iki maçında ise kalesinde 9 gol gören Kayserispor, Gençlerbirliği maçına bu şanssızlığı kırmak için çizdi. Avrupa kupalarına katılma yolunda rakibi Trabzonspor’a geçen hafta 4-0 kaybederek büyük avantaj yitiren Kayserispor, geçtiğimiz hafta Galatasaray’ı yenerek düşme hattından bir adım da olsa uzaklaşan Gençlerbirliği’ni konuk etti.

İki takımın da mutlak galibiyet için çıktığı maç, adeta bir gol düellosuna döndü. İlk yarıyı iki farklı önde tamamlayan ve soyunma odasına rahat giren Kayserispor, ikinci yarıda rakibinin baskısına karşılık veremedi. Farkı penaltıdan kazandığı golle bire indiren Gençlerbirliği, önemli pozisyonlar da bulmaya başladı. Ancak hızlı gelişen bir atakla golü bulan Kayserispor, yeniden rahatladı.

Pes etmeyen Gençlerbirliği, Skuletic ile farkı yeniden bire indirdi. Bu golle umutlanan konuk ekip, rakip savunmayı çok adamla rahatsız etmeye başladı. Pozisyonlar da bulan Gençlerbirliği, bir türlü beraberlik golünü kaydedemedi. Özellikle son dakikaları nefes kesen maç 3-2 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

Uzatma dakikalarında Gençlerbirliği’den Sessegnon’un 90+5. dakikada ağlara giden kafa vuruşu, ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler