Fikret Orman'dan Aykut Kocaman'a yanıt

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın "Maça çıkmamak gerçekten kuvvetli bir karar. Beşiktaş'ın maça çıkmayacağını düşünmüyorum" açıklamasına yanıt verdi. Orman, Kocaman için "Herkes kendi işine baksın" dedi.

Yayınlanma: 29.04.2018 - 09:14
Abone Ol google-news

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beyaz TV’ye gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fikret Orman’ın açıklamaları şu şekilde:

‘GEÇMİŞİ KONUŞMANIN FAYDASI YOK’

Güzel bir rekabet ortamı var. 4 takım şampiyonluk yarışı yaşıyor. Bunun keyfini sürmek lazım. Maalesef futbol yerine tartışmalı olaylar yaşanıyor. Daha fazla geçmişi, konuşmanın kimseye faydası yok. Beşiktaş bizim sahip olduğumuz bir kulüp değil. Burası Beşiktaş taraftarı, Divan Kurulu, Genel Kurulu ve halkın sahip olduğu bir kurum. Bizler geçici olarak buradayız.

‘DİVAN AİLE TOPLANTISIDIR’

Divan Toplantısı basına kapalıydı. Ben ifade ettim. Burası aile toplantısıdır. Bu konuşmaların dışarıda konuşulması doğru değil. Divan’da konuşulanlar orada kaldı. Onun için de çok fazla Divan Kurulu toplantısıyla alakalı bir şey söylemek istemem.

‘BİZ FENERBAHÇE MAÇINI KAPATTIK’

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray Türk futbolunun temel taşları. Yöneticiler olarak biz de bazen olayları gerdik ama bizim hedefimiz bu edebi dostluğu, rekabeti devam ettirmek olmalı. Geçmişi konuşmanın artık kimseye faydası yok. Biz Fenerbahçe maçını artık kapattık.,

‘KOCAMAN KENDİ İŞİNE BAKSIN’

Fenerbahçe maçıyla ilgili kararımızda bir duruş gösterdik ve bu konuyu kapattık. Şimdi yarın oynayacağımız derbi maçına kenetlendik. Rakibimizin hocası, bir yorum yapmak da istemem. Beşiktaş camiası adına konuşması ve her şeyde Beşiktaş’ı katarak konuşması hoş şeyler değil. Zaman kimin haklı olduğunu gösterecek. Aykut Hoca, Fenerbahçe’nin kendi teknik konularını yorumlasın. Kendi işine baksın.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler