Serbest Koşu ve Parkur Dünya Kupası Mardin ayağına geri sayım

Dünyanın en hızlı gelişen spor dallarından biri olan Serbest Koşu ve Parkur‘un Dünya Kupası Mardin ayağı, Türkiye Cimnastik Federasyonu himayesinde 12–13 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Şampiyonada dünyanın en büyük sporcuları yarışacak.

Yayınlanma: 30.04.2018 - 21:38
Abone Ol google-news

Akrobatik gösterileriyle dünya çapında büyük ilgi gören ve en hızlı gelişen spor dalları arasında yerini alan Serbest Koşu ve Parkur‘un dünya çapındaki sporcuları, 12–13 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Mardin ayağında nefes kesen performanslarını sergileyecek. Şampiyonada Erik Mukhametshin, Erick “Daer” Sanchez, Joey Adrian, Tavon Markquan, Tyrone McVey, Dom Di Tomasso, Bart Van Der Linden, Kirill Kolesnikov ve Shawn Bautista gibi güçlü sporcular da yer alacak.

1 milyar insan izleyecek

Şampiyonada 15‘i dünya çapında olmak üzere 50‘den fazla yarışmacı yarışacak. Yarışmaya Türkiye‘den de sporcular katılacak. World Parkour Championship‘inMardin ayağının ilk gününde  zamana karşı yarış ve mecburi hereketler, ikinci gün ise serbest koşu finalleri yer alacak. Şampiyonanın 100 ülkede 1 milyarı aşkın insana ulasacagi, etkinliğin reklam eşdeğerinin ise 3 milyar euroya yakın olacağı belirtiliyor.

Dünya Serbest Koşu Parkur Federasyonu (WFPF) tarafından 2018 yılında ABD, İngiltere, Almanya, Meksika, Brezilya, Fas ve Türkiye‘de düzenlenen Serbest Koşu Parkur Dünya Kupası‘nın yapım ortaklığını, dünya çapında büyük spor organizasyonlarının yapımcılığını üstlenen Case Productions gerçekleştiriyor. Dünya Serbest Koşu Parkur Federasyonu‘nun partneri olarak etkinliği organize ederek Türkiye‘ye getiren, Kültür Bakanlığı ve Mardin Valiliği‘nin desteğini alan Race Marketing Management ve Case Productions‘ın Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kemahlı, Dünya Serbest Koşu ve Parkur Kupası Mardin ayağının Mardin ve Güneydoğu Anadolu‘nun küresel çapta tanıtımına büyük katkı sağlayacağını vurguluyor.

Web‘te ve dünya kanallarında yayınlanacak

WFPF Dünya Kupası Serisi, Case Productionstarafından web üzerinden günlük olarak HD kalitesinde canlı yayınlanacak. Yarışma sadece World Parkour Championship web sitesinde ve sosyal medya sayfalarında degˆil, aynı zamanda Extreme Channel, Unilad ve Sports Channel Network gibi uluslararası ölçekte tanınan kurulus¸lar tarafından canlı yayınlanacak,  yarışmanın özet programı ise Sky Sports, Fox Sports, NBC ve beIN Sport gibi uluslararası medya kurulus¸ları tarafından da yayınlanacak.

Case Productions – Case Productions uluslararası alanda ve birçok farklı dalda ödül kazanmıs¸ olan, sınırları zorlayan bir geçmis¸e sahip, genis¸ hizmet yelpazesi bulunan bir televizyon prodüksiyon s¸irketidir. Gerçekles¸tirdiği bazı yapımlar arasında; Everest dagˆında çekilen dünyanın en yüksek base jump’ı, canlı bir volkanın içinde wingsuit ile yapılan ilk uçus¸ ve David Coulthard’ın Dubai’deki ikonik Burj Al Arab’ın helikopter pistinde yaptıgˆı araba gösterisi bulunmaktadır. Kiteboarding‘den surf ve powerboat yarıs¸larına kadar birçok Dünya S¸ampiyonasının resmi prodüksiyon partneri olan Case Productions, bu etkinliklere canlı yayın sagˆlamakta, ayrıca uluslararası yayın kurulus¸larına özet programlar hazırlamaktadır. Hazırlanan içerikler dünya standartlarında rekabet edebilecek kaliteye sahip bulunmaktadır. Case Productions ekstrem sporlardan en iyi verimi ve niteligˆi alabilecek tecrübeye sahip bir ekiple çalıs¸maktadır.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler