'Sonuna kadar'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, ‘Şampiyonluk için bekleyişimiz sürüyor’ dedi.

Yayınlanma: 04.05.2018 - 19:22
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de futbolcular tek yürek oldu. Sarı - Lacivertli oyuncular, kendi aralarında yaptıkları toplantılarda “Ligde kalan 3 maçımızı da kazanacağız ve sezon sonunda nerede olduğumuza bakacağız. Türkiye Kupası’nı da müzemize götüreceğiz. Bizler F.Bahçe için mücadele ediyoruz. Bu sezon kalan 4 maçımızı (3 lig, 1 kupa) da kazanmak camiamıza onur borcumuz oldu” ifadelerini kullandı. Teknik direktör Aykut Kocaman; şampiyonluk şansıyla ilgili, “Eğer umut varsa her zaman zorlamak ve takip etmek gerekiyor” dedi.

Bursaspor’a aynı kadro

Başarılı teknik adam, son düdük çalana dek mücadeleye devam edeceklerini belirterek, “Şampiyonluk için önce kazanmayı düşünmemiz, son haftalarda yakaladığımız bu form grafiğini yukarı çıkarmak ve rakiplerimizin puan kaybetmesini beklememiz gerekiyor. Umudun olduğu yeri her zaman zorlamak ve takip etmeliyiz. Hedef rakiplerin kaybetmesini beklemek ve şampiyon olmak. Ama olmuyorsa alacağımız her yukarı çıkış bir avantaj olacaktır” diye konuştu. Kocaman, Bursaspor maçında aynı kadroyla sahaya çıkacak. Tek değişiklik Dirar olacak. Sağ arka adalesinde sertleşme nedeniyle Kasımpaşa maçında forma giymeyen Dirar’ın oynaması bekleniyor. Faslı, bugünkü antrenmanda ağrı hissetmezse forma giyebilecek. Dirar’ın 11’e dönmesi durumunda Alper, yedek kulübesine dönecek.

Ali Koç: Çekilme yok

Başkan adayı Ali Koç, son günlerde kendisiyle ilgili çıkan bazı haberlerin asılsız olduğuna dikkat çekerek yazılı bir açıklama yapma zorunluluğu hissetti. İşte Koç’un o açıklaması: “Sizlerin değerli desteğiyle çığ gibi büyüyerek güçlü bir taban hareketine dönen kampanyamızın en önemli bölümüne geldik. 3 Haziran’da yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurulumuza sadece 30 gün kaldı. Son dönemde camiamız için tarihi öneme sahip kongremiz öncesi bilinçli olarak yapılan; heyecan ve coşkumuzun önünü kesmeye yönelik bazı iletişim çalışmalarıyla karşılaşmaktayız. Özellikle son birkaç gündür ‘Seçime öylesine giriyor’, ‘Adaylıktan çekilecek’ şeklinde kimi zaman bir duyuma kimi zaman ‘yakın çevreye’ dayandırılarak yapılan bu haberler, kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tür gerçek dışı haberler seçimimize gölge düşürmemeli, seçimler F.Bahçe’ye yakışacak olgunlukta, adil rekabet ortamında ve tarafsız bir şekilde tamamlanmalıdır. Sizlere inanarak çıktığım bu yolda bana inanmaya devam edin. F.Bahçe başkan adaylığı ciddi bir sorumluluk, çok değerli bir sıfattır. Ben ve ekibim çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyor, sizlerin değerli desteğiyle bu kutsal göreve adım adım ilerliyoruz. Hep birlikte başaracağız."

Kahvaltı ertelendi

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük’ün 5 Mayıs’ta (bugün) kahvaltı davetinde bulunduğu Aziz Yıldırım’la Ali Koç’un planlı programları olması nedeniyle organizasyon ileri bir tarihte gerçeleştirilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler