Aykut Kocaman'dan Fatih Terim'e yanıt

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yaptığı Ziraat Türkiye Kupası finalinin bir gün ertelenmesine yönelik fikstür eleştirisine cevap veren Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Akhisar maçı, Volkan'ın da içinde bulunduğu olaylı Beşiktaş maçının sonrasında gelmişti. Bazı teknik direktörler 2-3 gün hesabı yapıyorlar, ben o zaman söylerken, niye konuşuyor bu böyle diye konuşulan günlerdi" dedi.

Yayınlanma: 10.05.2018 - 09:51
Abone Ol google-news

Fenerbahçe ile Teleset Mobilya Akhisarspor arasında yarın saat 20.30'da Diyarbakır'da oynanacak mücadele öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve takım kaptanı Volkan Demirel, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası finalindeki Fenerbahçe-Teleset Mobilya Akhisarspor maçı öncesi basın toplantısında açıklamalar yapan Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğun çok önemli olduğunu belirtti.

Akhisarspor'un Fenerbahçe'yi ligde 2 kez yendiğini hatırlatan Kocaman, "Kağıt üzerinde ne görünürse görünsün, Akhisar ile 12 maç oynamışız ve 6-5 gibi bir durum var. Lig şampiyonluğu kaçarsa, herhalde müsebbiblerinden biri de Akhisar olacak, iki defa bizi yenen tek takım oldular." dedi.

Türkiye'deki tüm takımlar arasından sıyrılarak fibale geldiklerini belirten Fenerbahçe teknik direktörü, "Pek çoğunun yaptığı gibi duygularımı okuyarak değil de, içimden geldiği gibi ifade ediyorum. Hak ettiğimiz finali taçlandırmak istiyoruz, geçmiş geçmişte kaldı." dedi.

AYKUT KOCAMAN'DAN FATİH TERİM'E YANIT

Hafta içinde Fatih Terim'in yaptığı Ziraat Türkiye Kupası finalinin bir gün ertelenmesine yönelik fikstür eleştirisine cevap veren Aykut Kocaman, "Akhisar maçı, Volkan'ın da içinde bulunduğu olaylı Beşiktaş maçının sonrasında gelmişti. Bazı teknik direktörler 2-3 gün hesabı yapıyorlar, ben o zaman söylerken, niye konuşuyor bu böyle diye konuşulan günlerdi." diye konuştu.

VOLKAN DEMİREL: DOSTÇA KARŞILANDIK

Fenerbahçe takım kaptanı Volkan Demirel de, dostça karşılandıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

“Elimizden gelen mücadeleyi ve performansı göstereceğiz. İnşallah yarın güzel bir galibiyetle Diyarbakır'dan İstanbul'a Fenerbahçelilere kupayı götürüp onları mutlu ederiz."

Daha sonra sahayı inceleyen Teknik Direktör Kocaman ve ekibi yetkililerden saha ile ilgili bilgi aldı.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler