Ali Koç: Başkan samimi değildi

Fenerbahçe Kulübü başkan adayı Ali Koç ‘Bu tabloya kötü yönetim neden oldu’ dedi.

Yayınlanma: 30.05.2018 - 19:13
Abone Ol google-news

 

Fenerbahçe adayı Ali Koç

Heyecan tavan yaptı, her yerde kulisler var. Başkan adayları gazeteleri ziyaret ediyor, televizyonlara çıkıyor. Aziz Yıldırım mı, Ali Koç mu? Hangisi kazanacak. Farklı yorumlar yapılıyor. Pazar gününü beklemekten başka çaremiz yok. Biz medya mensupları, kulüp çalışanları, camia ve adaylar için çok zor bir gün olacak. Yüksek katılımlı bu kongre kulüp tarihine geçecek.

İnanarak geldik

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, ekonomik düzelmenin tamamlanması için tam 6 yıl gerektiğini dile getirdi ve şöyle konuştu: Sandıklar için son hazırlıklarımızı yaptık. İnsanlar bize gönüllerini açtı. Birbirimize inanarak buraya geldik. İnşallah bir hayal gerçeğe dönüşüyor. Bizdeki heyecan diğer tarafta olmadı. Kim kazanırsa büyük farkla kazanacak. Ya biz yanlış gözlemliyoruz ya karşı taraf. Fıtratımda dereyi görmeden paçayı sıvamak yok ama bizim organizasyonlarımızdaki heyecan karşı tarafta görülmedi. Ben hiçbir zaman büyük konuşmam. Aşağı-yukarı benzer yerlere gidiyoruz. Bizdeki coşku ve heyecan, karşı tarafın etkinliklerinde yok. İki dönem yöneticilik yaptım. Bu süreçte maddi- manevi elimden gelen her şeyi yaptım. Finansal açıdan sadece biz değil Türk futbolu kötü durumda. Her geçen gün zarar rakamları artıyor. F.Bahçe hiç iyi yönetilmiyor.

‘Başkan samimi değildi’

Mehmet Ali Erbil, ‘2000 yılından beri kulübe aidat ödemiyordum, oy kulanamam sanıyordum ama biri benim aidatlarımı ödemiş. Ben de oyumu Ali Koç’a vereceğim’ demiş. Belki espri olsun diye demiştir bilmiyorum tabii. Sayın başkan, beni başkanlık için işaret ettiğinde samimi değildi. Benim bu topa girmeyeceğimi düşünüyordu. Bazı kırılma noktaları yaşandıktan sonra dedim ki, ‘Bu iş böyle gitmez’. Yüksek Divan Kurulu’nda ‘Aday olan erkek gibi çıksın’ deyince de adaylığımı koydum.

Alex mi, Aykut mu?

Her gittiğim yerde Alex sorusu geliyor. Alex çok akıllı bir insan. Kendisini geliştirdiği takdirde, birgün F.Bahçe’nin teknik direktörü veya sportif direktörü olsa muhteşem olur. Rüya gibi olur. Aykut Kocaman, F.Bahçe’nin bir değeridir. Bir hocadan fazlasıdır. Ancak, ileriye dönük olarak Aykut hoca da bizim görüşeceğimiz hocalardan birisi. Ama gerek transfer edebileceğimiz futbolcular, gerekse teknik direktör için bir senedir çalışma yapıyoruz.

‘En çok oy gençlerden’

F.Bahçe taraftarı kızgın, küskün, kendisine değer verilmediğini hissediyor. Bu taraftar, kendisine değer verilmeyi fazlasıyla hak etti. Kafanıza göre kombineleri iptal ederseniz, sportif başarı elde edemezseniz, tribünler de dolmuyor. ‘Tribünleri Ali Koç böldü’ diyorlar, buna üzülüyorum. F.Bahçe iletişim konusunda hep zayıf oldu. F.Bahçe’nin medyaya, medyanın da F.Bahçe’ye ihtiyacı var. Gençler duruma çok hakim. İnanılmaz hakimler. Biz en çok oyu gençlerden alacağız.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler