Acıbadem, Fenerbehçe ile sponsorluk anlaşmasını iptal etti

Fenerbahçe'ye devre arasında forma göğüs sponsoru olan Acıbadem Sağlık Grubu'nun bu anlaşmayı feshettiği iddia edildi. Aziz Yıldırım, eleştirilere rağmen Acıbadem ile sponsorluk anlaşması yapmıştı.

Yayınlanma: 01.06.2018 - 15:23
Abone Ol google-news

Sarı-lacivertli camiada başkanlık seçimine iki gün kala mevcut başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi de bu haberle adeta şoka uğradı.

Fenerbahçe, devre arasında göğüs sponsorluğu için Mehmet Ali Aydınlar'ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Acıbadem Sağlık Grubu ile anlaşmaya varmıştı. Sarı-lacivertliler, 3+3 yıllık yaptığı bu anlaşma gereği yarım sezon için 7.5 milyon avro alırken, geriye kalan 2 yılda ise ilk ve ikinci yıl için 15'er milyon Euro olmak üzere kasasına 30 milyon avro koyacaktı.

Ancak seçime iki gün kalan Aziz Yıldırım ve yönetimine bu anlaşmadan kötü haber geldi. Acıbadem Sağlık Grubu'nun sarı-lacivertliler ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını feshettiği öne sürüldü. Henüz söz konusu haberlerle ilgili Fenerbahçe Kulübünden açıklama yapılmazken, Mehmet Ali Aydınlar kararı doğruladı.

AYDINLAR: KULÜP SİYASETİNİN OARÇASI OLMAKL İSTEMEDİM

Milliyet’ten Tayfun Bayındır'a konuşan Mehmet Ali Aydınlar, son günlerde polemiklerin bir parçası olduğunu ve bu nedenle sponsorluktan çekilme kararı aldıklarını söyledi, “Yapılan açıklamalar ve can sıkıcı yorumlar karşısında hep sustum. Sonuçta kulüp siyasetinin bir parçası olmak istemedim. Ancak çok yıprandım. Bu kararla iki başkan adayının önünü açtığıma inanıyorum” dedi.

<haber-yatay:916022,908729,908726,908671>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler