Fransa Açık'ta Gövde Gösterisi

Fransa Açık Roland Garros 3. turda Nadal ve Sharapova fırtınası esti. Nadal rakibini set vermeden yenerken, Sharapova 1 saat bile sürmeyen maçı zorlanmadan kazandı.

Yayınlanma: 02.06.2018 - 21:35
Abone Ol google-news

NADAL ŞANS TANIMADI

Roland Garros tek erkekler üçüncü turunda dünya 1 numarası Rafael Nadal, rakibi Richard Gasquet'yi 6-3, 6-2 ve 6-2'lik setlerle yenerek tur atladı. 27 numaralı seribaşı Gasquet karşısında oldukça rahat bir oyun ortaya koyan Nadal, üç sette toplam 37 puan vuruşuna imza attığı mücadeleden iki saat sonunda galip ayrıldı. Maç boyunca Nadal ilk servislerinden %85 oranında puan çıkarırken, Gasquet'nin bu departmanda sadece %58'lik oran tutturması dikkat çekti. Roland Garros'ta 11. şampiyonluğunu hedefleyen İspanyol tenisçi, bir sonraki turda dünya 70 numarası Maximilian Marterer ile karşı karşıya gelecek.


SHARAPOVA KISA KESTİ

Roland Garros tek kadınlar üçüncü turunda 28 numaralı seribaşı Maria Sharapova, dünya 6 numarası Karolina Pliskova'yı 6-2 ve 6-1'lik setlerle mağlup ederek tur atlayan taraf oldu. Maç boyunca Çek rakibine göz açtırmayan Rus tenisçi, toplam beş kez servis kırdığı maçı beklenenden çok daha rahat bir şekilde ve 59 dakikada tamamlayarak adını dördüncü tura yazdırdı. Karşılaşmada toplam 15 puan vuruşuna imza atan Sharapova'ya karşılık Pliskova yalnızca 5 puan vuruşu üretebildi. 2012 ve 2014 yıllarından sonra kariyerinin üçüncü Roland Garros zaferini kovalayan Maria Sharapova, dördüncü turda, hamilelik sonrası tenise tekrar dönen ve şu anda dünya 451 numarası olan Serena Williams ile karşılaşacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler