Kral İndirim Yapacak Mı?

Adı Beşiktaş ve Başakşehir ile geçen Burak Yılmaz'la Trabzonspor yönetiminin indirim pazarlıkları sürüyor.

Yayınlanma: 04.06.2018 - 09:22
Abone Ol google-news

Trabzonspor taraftarının verdiği değerden ve kulüpteki geçmişinden dolayı ‘Feda’ diyen Burak Yılmaz, 500 Avro indirime gidebileceğini yönetime bildirdi. Maddi sıkıntılar içinde boğuşan yönetim ise 2 ile 2.25 milyon Avro tutarında bir yıllık vermeyi planlıyor.

1.5 Milyon Avro “Feda”

Burak, geçen yıl yaz transfer döneminde Çin kulübü Beijing Guoan’dan, 3,5 milyon Avro bonservis bedeli ve 3 yıllık toplam 10 milyon 650 bin Avro (her bir sezon için 3 milyon 550 bin avro) garanti ücrete anlaşmıştı. Çin klubüden yıllık 8 milyon Avro kazanırken Trabzonspor’a transfer olan 'Kral', yıllık 4.5 milyon Avro’dan vazgeçmişti. Bu sefer de 1.5 milyon Avro’dan (yıllık) feragat edip etmeyeceği ise merak konusu.

 Yeni Yönetimle Arası Açılmıştı

Burak Yılmaz’ın, Trabzonspor yönetiminde Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapan duayen isim Özkan Sümer ile ilgili açıklamasının ve başkan Ağaoğlu’nun ‘Kaptan Cemil’ karşılaştırmasının ardından ipler gerilmişti. Ancak Burak’ın Trabzonspor’dan kolay kolay kopmayacağı çok açık. Zira taraftarın ona olan sevgisi,Trabzonspor’a kattıkları ve Trabzonspor’un Burak’a kattıklarıyla aradaki bağ hayli güçlü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon