Beni Bursa'ya al hocam

Bursaspor’da, yerli futbolculara verdiği önemle bilinen Samet Aybaba’nın göreve gelmesi, bazı yerli isimleri heyecanlandırdı

Yayınlanma: 04.06.2018 - 13:03
Abone Ol google-news

2 sezondur düşme potasına yakın sıralarda bitiren Bursaspor’da, başkan yeniden Ali Ay seçilmişti. Önümüzdeki sezon aynı kaderin yaşanmaması için Süper Lig’in tecrübeli teknik adamı Samet Aybaba ile anlaşılmıştı. Atılan bu adım, ilk meyvelerini vermeye başladı. Olay Gazetesi’den Beytullah Süat’ın yazısına göre Olcay Şahan, Samet Aybaba'yı bizzat arayarak Bursaspor'a gelmek istediğini söyledi.

Trabzonspor’da sözleşmesi devam ediyor

Trabzonspor’da 2 yıl daha mukavelesi bulunan Olcay Şahan, yönetimin yüksek maaliyetli oyunculardan yolları ayırma kararı doğrultusunda kendisine kulüp arıyordu. Buna istinaden arasının iyi olduğu ve Beşiktaş’tan eski hocası olan Samet Aybaba’ya talepte bulundu.

7 sezondur Süper Lig’de

7 yıl önce Bundesliga 2 ekiplerinden MSV Duisburg’dan Beşiktaş’a transfer olan Olcay, son 1.5 sezonda daTrabzonspor kadrosunda yer aldı. Geçen sezon ligde 28 maça çıkan tecrübeli futbolcu 4 gol ve 6 asistle oynadı. Toplamda ise 187 maçta 39 gol ve 39 asistle oynadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler