Trabzon'u böyle batırmışlar

Trabzonspor'da başkanlık koltuğunu Ahmet Ağaoğlu'na bırakan Muharrem Usta'nın, kendi döneminde yaptığı harcamalar gün yüzüne çıktı

Yayınlanma: 05.06.2018 - 16:31
Abone Ol google-news

Trabzonspor camiasının en önemli ve güvenilir oluşumlarından biri olan YKO(Yüreğini Koy Ortaya) Trabzonspor sayfasının yaptığı habere göre, geçen yaz transfer döneminde AC Milan'dan kodrosuna kattığı Jose Sosa'nın bonservisine 4 milyon 750 bin Avro verilirken, 2 milyon Avro da imza parası verildi. Yine AC Milan'dan transfer edilen Jurac Kucka için ise verilen 5 milyon Avro bonservis bedeli ile berarber 'İmaj hakkı' adı altında 1.5 milyon lira daha verildi.

''Menajer oyununa gelmeyeceğiz'' demişti.

Başkanlığı döneminde sık sık menajerlerin vurgun yaptığını ve fiyat arttırdıkları iddia eden Usta, bir röportajında da ''Menajer oyununa gelmeyeceğiz'' diye bir beyanda bulunmuştu. Ancak İbrahim Hacıosmanoğlu'dan mali açıdan zor bir kulüp devralan Usta'nın, kulübü daha da zora sokacak hamleler yaptığı görülüyor.

Ve daha birçok masraf

Geçen günlerde ise yeni başkan Ahmet Ağaoğlu'nun iddialarına göre sponsorluk anlaşmaları, transferler ve İstanbul Kartal'daki arazi projesi gibi birçok konuda israf edilmiş. Ayrıca olaylı bir şekilde Fenerbahçe'ye transfer olan Mehmet Ekici'nin alacakları için ''Gerekirse 2 milyonu yakarım'' gibi bir açıklamada bulunmuş, Erkan Zengin, Özer Hurmacı, Aykut Demir ve Ersun Yanal'a tazminat ve fesih bedelleri yüzünden borçlanılmıştı.

421 gün, 290 milyon lira

Usta, 421 günlük görev süresince 12'si yabancı toplam 15 futbolcuya imza attırdı. Söz konusu imzaların toplamda 54 milyon Avro (290 milyon Lira) maaliyeti oldu.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler