‘Yeni macera istiyorum’

Fenerbahçe'nin gündemindeki Cocu, PSV yönetimine rest çekti

Yayınlanma: 17.06.2018 - 00:11
Abone Ol google-news

F.Bahçe’de teknik direktör arayışları hız kazandı, Phillip Cocu ismi biranda liste başına oturdu. Kısa sürede önemli gelişmeler yaşandı. PSV’de son 4 sezonda 3 şampiyonluk yaşayan ve hücum anlayışıyla ön plana çıkan Hollandalı teknik adamın menajeri Rob Jansen apar topar İstanbul’a geldi, yöneticilerle görüştü ve her konuda anlaşma sağlandı. Cocu bugün ya da yarın resmen açıklanabilir.

‘Başarıya doydum’

Hollandalı çalıştırıcının PSV’li yöneticilerle yaptığı görüşmedeki konuşmaları dikkat çekiciydi. “3 yıldır ulaşabildiğim her türlü başarıya ulaştığımı düşünüyorum. Artık daha büyük bir maceraya atılmak istiyorum. Kariyerim açısından çok iyi bir teklif geldi. Bu teklifi değerlendirmek istiyorum”. Bu açıklama ‘rest çekme’ olarak algılanırken, sportif direktör Comolli’nin tam bir yıldır Cocu’yu adım adım izlediği öğrenildi. Phillip Cocu’nun PSV ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Hollandalı teknik adamla 3 yıllık sözleşme imzalanacak. PSV’den net 500 bin Avro kazanan Cocu, F.Bahçe’den yıllık net 2 milyon Avro ücret alacak. PSV’de birlikte çalıştığı yardımcılarıyla Türkiye’ye gelmesi beklenen teknik adamın kadrosunda bir de yerli yardımcı bulunacak.

Kocaman’a teşekkür

F.Bahçe’de ismi düne kadar gündemde olan Aykut Kocaman önceki gün yeni yönetime “Kararınızı verin” diyerek haber göndermişti. Cocu’nun isminin ağırlık kazanmasıyla birlikte başkan Ali Koç ve Comolli’nin Kocaman’a teşekkür etmeleri bekleniyor. Aykut Kocaman’ın ismi şimdiden Konyaspor’da liste başında.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler