Taraftar lideri Lucescu'yu tehdit etti: Rahat olmayacak!

Kiev'de taraftar grubu liderinden Lucescu’ya büyük tehdit!

Yayınlanma: 02.08.2020 - 13:04
Taraftar lideri Lucescu'yu tehdit etti: Rahat olmayacak!
Abone Ol google-news

Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'in taraftar guruplarından birinin lideri olan Alexei 'Dexter', Mirce Lucescu ile ilgili takımda istemediklerini açıkladı. Alexei, 'Huzur içinde antrenman yapamayacak.' dedi.

Dinamo Kiev’in başına geçen Mircea Lucescu, taraftar gruplarının tepkileri ve tehditleri nedeniyle görevinden ayılma kararı alsa da sonrasında görevine dönmüştü fakat taraftarların tepkileri dinmek bilmiyor. Son olarak Dinamo Kiev’in taraftar gruplarından birinin lideri olan Alexei ‘Dexter’, Rumen hocaya yönelik sert mesajlar verdi.Hatırlanacağı üzere Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk kariyeri nedeniyle taraftarlarda büyük tepki görmüştü. Bunun sonrasında geçtiğimiz pazartesi günü istifasını sunmuş fakat başkan ile yaptığı görüşme sonrası salı günü göreve başlamıştı.

News.ro’ya konuşan Alexei ‘Dexter’, “Taraftarlar kariyeri boyunca çizdiği profil nedeniyle Mircea Lucescu’ya karşı. Bunlar sadece Ukrayna kariyeri ile alakalı değil. Daha önce de Galatasaray’dan Beşiktaş’a geçti. Rusya’da onun için yer şeyin kötü olduğunu ve yere çakıldığını söyledi. Davranışları ağırbaşlı değil. Kabul edilemez. Dinamo’da yönetimin böylesine kötü bir üne sahip bir kişiyi takımın başına getirmesini istemiyoruz. Atrenmanlarda rahat etmeyecek, statta rahat etmeyecek” ifadelerini kullandı.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler