YouTube'da yeni dönem başlıyor!

YouTube Premium yayın hayatına başlıyor. Amerika, Avustralya, Yeni Zelanda, Meksika, Güney Kore, Avusturya, Kanada, Finlandiya, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Norveç, Rusya, İspanya, İsveç ve İngiltere gibi ülkelerde kullanıma sunulan YouTube Premium, henüz çalışmıyor olsa da Türkiye sayfasını da açtı!

Yayınlanma: 20.06.2018 - 10:22
Abone Ol google-news

 YouTube’un sunduğu Premium servisinin getirdiği en önemli özellik, reklamsız ve internetsiz kullanım desteği oldu.Türkiye'de de sayfası açıldı ancak, açılan sayfada şu an için “kullanılamıyor” ifadesi mevcut. Premium aboneler, YouTube videolarını reklam gösterimi olmadan ve internetin olmadığı durumlarda da izleyebilecek. Videoları kaydet özelliği sayesinde, daha önceden indirilen videolar, internetin olmadığı yerlerde de izlenebilecek. İndirdiğiniz videolar 30 gün boyunca saklanabilir olacak.

 YouTube kullanıcılarının en çok yakındığı konuların başında, arka planda oynatma desteği geliyor. Arka planda YouTube kullanma desteği, Premium abonelik ile mümkün olacak. Başka bir uygulamayı kullanırken veya ekran kapalı durumdayken de YouTube içerikleri kullanılabilir olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler