5400 mAh bataryalı telefon!

Xiaomi’nin merakla beklenen yeni modeli Mi Max 3’ün Pro versiyonu da ortaya çıktı. İşte Xiaomi Mi Max 3 Pro özellikleri ve telefon hakkındaki diğer detaylar.

Yayınlanma: 27.06.2018 - 19:51
Abone Ol google-news

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, şu aralar orta segmentteki model yelpazesini genişletmek için önemli çalışmalar yürütüyor. Kısa süre önce bu segment için oldukça iddialı bir model olan Redmi 6 Pro’yu satışa sunan Çinli üretici, şimdi de Mi Max serisinin yeni cihazları üzerinde çalışıyor. Son sızdırılan bilgilere göre Çinli teknoloji şirketi, Mi Max 3 haricinde Xiaomi Mi Max 3 Pro modelini de satışa sunacak.


Geçtiğimiz günlerde Mi Max 3, Çinli sertifikasyon kuruluşu TENAA’da ortaya çıkmıştı. TENAA’dan sızdırılan raporlar neticesinde, cihazında SD 636 yonga seti ve 6.9 inçlik bir ekran ile geleceğini öğrenmiştik.
Bu seferki kaynağımız ise TENAA’da çok daha güvenilir. Keza Xiaomi Mi Max 3 Pro, direkt olarak Çinli üreticinin web sayfasında ortaya çıktı.
Xiaomi’in kendi sayfasında yer alan bilgilere göre, Mi Max 3 Pro, Snadpragon 710 ve 6GB RAM ile gelecek. Mi Max 3’te olduğu gibi 6.9 inçlik ekranla gelecek olan telefonun 5400 mAh kapasitesine sahip bir bataryadan beslenmesi bekleniyor.
Sony’nin IMX363 teknolojisi ile donatılmış çift ana kamera ile gelecek olan telefonun 128GB’lık dahili depolama alanına sahip olacağını da belirtelim.

Ülkemizde satılan en ucuz Xiaomi modelleri!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler