Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi resmen Türkiye’de

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, bugün İstanbul’da gerçekleştirilen basın toplantısıyla birlikte resmen Türkiye pazarına giriş yaptı. Çinli firmanın Türkiye distribütörü EVOFONE oldu.

Yayınlanma: 16.08.2018 - 16:39
Abone Ol google-news

Çin merkezli teknoloji üreticisi Xiaomi, bugün Four Seasons Hotel at The Bosphorus’ta gerçekleştirilen basın toplantısıyla resmen Türkiye’de hizmet vermeye başladı. Çinli firmanın Türkiye distribütörü EVOFONE oldu. Xiaomi marka cihazların dağıtım ve garantisinden EVOFONE ve GENPA sorumlu olacak.

 Çon: İstanbul’da iki mağaza açılıyor

EVOFONE olarak Xiaomi’nin Türkiye’deki yetkili distribütörü olmaktan gurur duyduklarını belirten EVOFONE Genel Müdür Yardımcısı Onur Çon, dünyanın sayılı markalarından birinin ürünlerini Türk tüketiciler ile buluşturacaklarının altını çizdi. Yetkili satış mağazaları hakkında bilgi veren Çon, “Eylül ve Ekim aylarında önce Vadi İstanbul’da sonra da Forum İstanbul’da iki Mi Shop açacağız. Bu iki mağazada Xiaomi ürünleri hakkında detaylı alabilecek olan tüketiciler, 160 farklı Xiaomi ürün seçeneğini de yerinde deneyimleyebilecekler. İstanbul ve Türkiye genelindeki Mi Shop sayımızı kısa süre içerisinde artırmak da öncelikli iş planlarımız arasında yer alıyor” ifadelerini kullandı.

 Ozar: Mi A2 yakında satışa sunulacak

TeknoSA Tedarik Zinciri Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Ozar ise iki marka arasında iş birliği ile ilgili, “EVOFONE ile işbirliğimiz kapsamında Xiaomi’nin en önemli ürünlerinden Mi A2, çok yakında sadece TeknoSA mağazaları ve web sitesinden satışa sunulacak. Türk tüketicisi, Xiaomi’nin farklı alanlardaki ürünlerine bu iş birliği sayesinde çok daha hızlı ve uygun fiyatlarla ulaşmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Modelin Türkiye fiyatı belli oldu

Android One işletim sistemi, Qualcomm Snapdragon 660 AIE 2.2 GHz işlemcisi, HDR görüntüleme teknolojisi, 5.99” 2160x1080x FHD+ ekranı, yapay zeka destekli 12+20 MP çift kamerası, parmak izi okuma teknolojisi, 3010 mAh hızlı şarj özellikli bataryası, çift nano SIM kart seçeneği ve 4+32 GB’den 6+128’ye kadar RAM/dahili hafızasına sahip Mi A2; Türkiye'de 1 Eylül'den itibaren 2.199 TL’ye satışa sunulacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler