İşte Whatsapp'ta beklenen güncelleme

WhatsApp için iOS 7tasarım güncellemesi nihayet App Store üzerinde geçtiğimiz saatlerde göründü.

Yayınlanma: 28.12.2013 - 17:00
Abone Ol google-news

Popüler anlık mesajlaşma yazılımı Whatsapp nihayet iOS 7 uyumlu güncellemeyle iPhone'lara geldi. WhatsApp için iOS 7tasarım güncellemesi nihayet App Store üzerinde geçtiğimiz saatlerde göründü. Tam da beklendiği gibi bir tasarımla gelenWhatsApp artık iOS 7 ile daha uyumlu. Sürüm 2.11.5'e yükseldi.

Akıllı telefon ve tablet kullanıcıları arasında oldukça yaygın şekilde kullanılan ücretsiz anlık mesajlaşma uygulamasıWhatsApp, nihayet güncellendi. iOS 7 için yeniden tasarlanan ve yeni özellikler kazanan popüler mesajlaşma uygulamasındaki büyük değişimin detayları haberimizde.

Ayda 350 milyondan fazla kullanıcının aktif olarak kullandığı, ücretsiz mesajlaşma imkanı sunan WhatsApp, uzun bir aradan sonra yeni yüzü ile kullanıcıların karşısına çıktı. iOS 7'nin yayınlanmasından yaklaşık üç ay sonra 2.11.5 sürümüne güncellenen uygulamanın en dikkat çeken yeniliği iOS 7'nin tüm sadeliğinin yansıtıldığı arayüz. Açık renklerin hakim olduğu arayüzde yeniden tasarlanan simgeler özellikle beyaz renkli iPhone ve iPad'lerde oldukça hoş duruyor.

Tamamen yeni bir kullanıcı arayüzüne kavuşan WhatsApp'ın, toplu mesaj gönderimleri için grup oluşturma, gelişmiş konum paylaşımı, görüntüleri ön izleme, yeni bildirim tonları gibi bazı yeni özellikler kazandırılmış. Özellikle toplu mesaj gönderimleriniz için gruplandırma özelliğinin oldukça faydalı olduğunu söyleyebiliriz. Zira uygulamanın iOS 6 sürümünde mesaj göndermeden önce kişilerinizi tek tek seçmeniz gerekiyordu. Artık arkadaşlarınız, iş arkadaşlarınız, ailenizdeki kişiler için toplu mesaj göndermek istediğinizde o kişileri topladığınız grubu seçmeniz yeterli olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler