Facebook Periscope’u bitirmeye kararlı

Facebook’un Periscope benzeri bir kullanım sunan canlı yayın hizmeti kullanıma girdi.

Yayınlanma: 06.08.2015 - 23:35
Abone Ol google-news

İlk etapta sadece ünlülerin kullanabildiği bu özelliğin uzun vadede tüm kullanıcılara açık hâle gelmesi bekleniyor. Bu özelliği kendi platformuna entegre eden Sosyal Medya devi, Mentions uygulamasına canlı yayın özelliği ekledi.
Onlarca ünlü simayı barındıran ve hayranlarının bu kişileri takip etmelerine olanak sağlayan Mention özelliğine gelen canlı yayın uygulaması da sadece ünlü simalar tarafından kullanılabilecek.
Sosyal medyadaki etkisi her geçen gün artan çevrimiçi canlı yayın servisi Periscope’un başarısı Facebook’u harekete geçirdi.

Dwayne Johnson, Serena Williams, Ricky Martin, Ricardo Kakà, Jamie Oliver, Martha Stewart ve Michael Bublé şimdilik Facebook’un; “Live for Mentions” isimli özelliğinden yararlanan ünlüler oldu.
Facebook’un canlı video yayını özelliğini tüm kullanıcılara getirip getirmeyeceği şimdilik bilinmiyor. Ancak şirkete yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Facebook bu özelliğini Mentions üzerinden test edip istenilen başarının yakalanması durumunda tüm kullanıcılara açık hale getirmeyi planlıyor.

Whatsapp’ın iPhone sürümü güncellendi!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler