BlackPhone 2 geliyor!

Süper güvenlik önlemlerine sahip olan BlackPhone 2 aramıza kısa bir süre sonra katılacak. Telefonla ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 30.09.2015 - 11:26
Abone Ol google-news

BlackPhone 2 sadece ABD’de satışa sunulacak. Telefon için belirlenen satış fiyatı ise 799 Dolar yaklaşık olarak 2444 TL. Telefonun özellikleri ise şunlardan oluşacak: Qualcomm’un Snapdragon 615 yongaseti, 3 GB ana bellek, 5.5 inçlik ekran, ekranın çözünürlüğü ise Full HD; “1920×1080”.
Cihazın arka kamerası 13 megapiksel, ön kamerası ise 5 megapiksel. Cihaz Bluetooth 4.0 alıcısına sahip. Dâhili depolama alanı olarak 64 GB kapasitede bir telefon olarak ürün karşımıza çıkıyor.


Silent OS işletim sistemli ilk akıllı telefonların yapımından sorumlu olan İspanyol telefon üreticisi Geeksphone ve Telekomünikasyon Şifreleme Firması Silent Circle, Blackphone adını verdikleri yeni bir kriptolu akıllı telefon için bir araya geldiklerini bu yılın başında duyurmuşlardı.
Dünyanın gizlilik ve güvenlik odaklı ilk akıllı telefonunu üretme iddiasıyla yola çıkan bu iki firma, serinin devam ürünü BlackPhone 2’yi de görücüye çıkarmış oldu. Telefonda; Silent OS 2 işletim sistemi yer alacak. Cihaz yakın bir zaman içinde bizlerle olacak.

Google Pixel C tablet bilgisayar gerçek mi?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler