Spotify ve Starbucks ortak paydada buluştu!

Spotify ve Starbuck artık birbirleri ile daha uyumlu çalışan iki uygulama olacak. Bu işbirliğinin detayları haberimizde.

Yayınlanma: 21.01.2016 - 23:16
Abone Ol google-news

Bir tarafta dünyanın en popüler çevrimiçi müzik dinleme servislerinden Spotify, diğer tarafta dünyanın en büyük kahve zinciri Starbuck. Bu iki firma hangi ortak paydada buluştu dersiniz? Cevabımız müzik.
Spotify ve Starbucks yeni özellik ile karşımızda!
Spotify ve Starbuck bir ortak paydaya sahip. Bu ortak payda mobil uygulama desteği. Her iki firmanın da iOS ve Android platformları için mobil uygulamalası var. Güncellenen Starbuck uygulaması artık mağazalar içerisinde çalan şarkıları kayıt altına alıyor. Binlerce farklı mağaza tarafından oluşturulan şarkı listeleri, Spotify kullanıcılarına sunulacak. Kahve tutkunları, müzik zevklerini de artık birbirleri ile paylaşmış olacak. Söz konusu yeniliğin öncüsü Starbucks.


7500’den fazla Starbucks mağazasında bu özellik kullanılmaya başlandı. Üstelik oluşturulan bu çalma listelerinden ücretli ve ücretsiz tüm Spotify kullanıcıları faydalanabilecek. Artık Starbucks mağazaları içerisinde çalan şarkıları, konum servisleriniz açıkken Spotify içerisinde görme şansınız var. Mağaza içerisinde çalan bir şarkı için SoundHound veya Shazam gibi bir uygulama kullanılmasına gerek kalmayacak. Şarkılar tek bir tuş ile Spotify kütüphanenize veya çalma listelerinize eklenebilecek şekilde sunulacak. Her iki firmanın da CEO’su yeni özellik hakkında son derece heyecanlı olduklarını ve müzik tutkusunun ortak olduğunu vurguladı.

Renault, 15.000 Aracı Geri Çağırdı!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler