Microsoft Band 2’nin fişi çekildi!

Microsoft’un akıllı bilekliği Microsoft Band 2 için kötü bir haberimiz var. Microsoft, ürünün satışını durdurdu.

Yayınlanma: 08.10.2016 - 12:24
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz yıl duyurulan Microsoft Band 2 ürünün satışı sürpriz bir şekilde durduruldu. Microsoft Store’dan kaldırılan ürün hakkında hiçbir açıklama yapılmadı. Basına yansıyan bilgiye göre Microsoft, artık mağazalara da bu ürünü tedarik etmeyecek. Fişi resmen çekildi diyebiliriz.

Microsoft’a neler oluyor?
Son haftalarda radikal değişikliklere imza atan Microsoft, henüz konu hakkında bilgilendirici bir açıklama yapılmadı. Önce Lumia markasının adını internet sitesinden temizleyen Microsoft, daha sonra Lumia telefonlar için bir çeşit tanıtıcı uygulama olan Highlights uygulamasının da artık güncellenmeyeceğini söylemişti.
Microsoft’un ZDNet ile paylaştığı bilgiye göre Microsoft Health bölümü çalışmalarına devam edecek ve mevcut müşterilere destek verilecek. Ancak rekabetin böylesine keskin olduğu bir sektörde neden geri adım atıldığı bilinmiyor.
Fitbit, Xiaomi ve Apple gibi markalar giyilebilir ürünlerde halen başı çekiyor. Ürünün bir anda bu şekilde geri plana atılması, üçüncü nesil bir Microsoft Band’ın gelmeyeceğini işaret ediyor olabilir. Microsoft Band 2, akıllı bileklik olarak geçse de akıllı saatleri aratmayan özelliklere sahipti. Belki ilerde daha uygun fiyatlı bir ürün gelebilir.
2017 yılında Microsoft’un yeni ürünlerle karşımıza çıkması bekleniyor. Mobil tarafta firmanın ciddi atılımlar yapacağı düşünülüyor. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler