Bu ödül sadece kadınlar için

"Dünden Yarına Dünya" etkinliği İTÜ'de bugün başladı. Kadınların olmadığı bir dünyanın düşünülemeyeceği pozitif bir farkındalık yaratan en başarılı eserin sahibi, son model bir fotoğraf makinesinin sahibi olacak.

Yayınlanma: 16.04.2014 - 14:46
Abone Ol google-news

"İstanbul Teknik Üniversitesi kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlik, kadın mühendislerin buluşma noktası oldu. IEEE Öğrenci Kolu'nun Women In Engineering (Mühendislikte Kadın) komitesi tarafından düzenlenen “Dünden Yarına Dünya” (DYD) adlı organizasyon bugün ve yarın İTÜ Maslak kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

Seminer, eğitim ve panellerle katılımcıların kişisel yaşamına ve kariyer gelişimine katkı sağlayacağı bir odak haline gelen DYD platformu, gelişen dünyada kadının önemi anlayışıyla yola çıktı. Bugün Simge Fıstıkoğlu'nun birçok sektörde kadınların güçlü konumunu temsilen katıldığı etkinliğin yarınki konukları, ünlü yazar Aret Vartanyan ve yakışıklı oyuncu Kerem Bursin.

Konusu “Kadınlar Olmadan” adlı ödüllü bir fotoğraf yarışmasına da ev sahipliği yapan etkinlikte yarışmacıların eserleri iki gün boyunca sergilenecek ve kazananı katılımcıların oyları belirleyecek. Kadınların olmadığı bir dünyanın düşünülemeyeceği pozitif bir farkındalık yaratan en başarılı eserin sahibi, son model bir fotoğraf makinesinin de sahibi olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler