Shazam artık iMessage içerisinde çalışabilecek!

Popüler uygulamalardan biri olan Shazam, artık iMessage’ın içerisinde çalışabiliyor. İşte detaylar.

Yayınlanma: 12.10.2016 - 12:38
Abone Ol google-news

iOS 10 güncellemesiyle birlikte üçüncü parti uygulamaları sisteme daha fazla entegre etmenin önünü açan Apple, bu gelişmenin ilk meyvelerini almaya başladı. Siri’nin üçüncü parti uygulamaları kullanabilmesinden sonra şimdi ise sıra iMessage mesajlaşma uygulamasına geldi. Geçtiğimiz hafta Android işletim sistemli cihazlar için Shazam Lite uygulamasının yayınlanmasıyla Shazam tekrar gündeme gelmişti. Şimdi ise bir başka yenilik söz konusu.

iMessage içerisinde Shazam kullanmak mümkün!
Shazam, çalan şarkıyı bulmasıyla popüler olan bir uygulama. Çeşitli alternatifleri olsa da en başarılı örnek Shazam olarak kabul edilebilir. Artık Apple’ın mesajlaşma uygulaması olan iMessage (Mesajlar içerisinde) kullanılırken, Shazam’a erişmek mümkün.
Shazam iMessage, Shazam uygulamasının en temel işlevine sahip. Farkı ise direkt olarak Mesajlar’ın içerisindeyken kullanımın kolaylaştırılması. Yani uygulamalar arasında geçiş yapmaya gerek kalmıyor.
Eğer telefonunuzda Shazam uygulaması yüklüyse, iMessage kullanırken de Shazam’dan faydalanabilirsiniz. Bunun için konuşma penceresindeki App Store ikonunun altından Shazam uygulamasını aktifleştirmek gerekiyor. Sonrasında ise Shazam uygulaması, klavyenin yerine geçerek etrafınız çalan şarkıyı bulup, iTunes ve Apple Music içerisinde erişmenizi, dilerseniz karşı tarafla paylaşmanızı sağlıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler