Mass Effect Andromeda sistem gereksinimleri!

Uzun süredir iple çekilen Mass Effect Andromeda’nın çıkış tarihi, 2016 yılı sonundan 2017 ilk çeyreğine ertelenmişti. Neyse ki tahmini sistem gereksinimleri aynı düzeyde kaldı.

Yayınlanma: 21.10.2016 - 21:04
Abone Ol google-news

Bioware’in RPG (Role Playing Game) türüne yaptığı katkıları yadsımak imkansız. Neverwinter Nights, Jade Empire, Knights of The Old Republic (Bildiğiniz ismiyle KOTOR), Baldur’s Gate, Icewind Dale, Mass Effect ve Dragon Age serileri gibi, türünün en iyileri arasında bulunan pek çok oyun ya Bioware, ya da şirketin finansal destek sağladığı hayal gücü canavarı dahiler tarafından geliştirildi. Firmanın son mucizesi ise Mass Effect Andromeda olacak.


Her ne kadar biraz geç kalmasıyla (ilk duyurularda 2016 sonu özellikle vurgulanmıştı) bizi üzse de, serinin son halkası Andromeda, 2017 Ocak-Mart aralığında, raflarda ve dijital marketlerdeki yerini alacak. Oyun; Xbox One, Sony PlayStation 4 ve PC platformlarında satışa sunulacak.
Game-Debate’in iddiasına göre, sistem gereksinimleri çok yüksek düzeyde değil ama kesinlikle, giriş seviyesi olarak da nitelendirilemez.

Xbox One, Desteden Bir As Daha Çekti!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler