Drone ile Pokemon GO oynadılar!

Pokemon çılgınlığı günden güne büyürken, rahatından ödün vermeyen Pokemon GO kullanıcıları yeni yöntemler geliştirmeye devam ediyor. Peki Drone’a telefon takıp Pokemon avlamak mümkün mü? Cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Yayınlanma: 26.10.2016 - 19:42
Abone Ol google-news

Pokémon GO Niantic tarafından geliştirilen ve oyunla gerçek yaşamı iç içe sokmayı başarmış bir mobil oyun. Konumunuza erişen oyun bölgenin bir haritasını çıkartıyor. Ardından konumuzdaki önemli yerleri GYM veya Pokestop olarak işaretleyip, diğer kullanıcılarla etkileşim içinde olmanızı sağlıyor. Oyun sürekli hareket gerektiriyor. Yeni Pokemonlar yakalamak için sürekli yürümek gerek. Tabii işin kolayına kaçan kullanıcılar yok değil. Kimi kullanıcılar arabayla, kimileri bisiklet ile hatta bazı kullanıcılar evcil hayvanlarının üzerine bağlayarak ta bu ihtiyaçlarını görmüş. Fakat bir grup Pokemon Go oyuncusu işin çığırını aşmış. Video paylaşılalı aslında birkaç ayı geçmiş durumda. Fakat meraklısına işin nasıl olduğunu anlatmak için ele aldık.

Telefonu Bant ile Tutturdular
Yapım aşamasının karmaşası aslında sadece teknik kısımda bitiyor. Fiziksel olarak Lachlan adlı YouTube kullanıcısının yaptığı sadece bant yardımı ile telefonu drone’a bağlamak. Telefonu Android olarak seçmek anlık görüntü almayı daha kolaylaştırıyor. Anlık görüntü almak için AirDroid isimli uygulamayı kullanan Lachlan, Pokemon yakalamanın yanında oyun içi yumurtaları da hareket etmeden açmayı başardı. Oyun içi yumurtalar belirli bir kilometre kat ettiğinizde çatlıyor. Bu işi de drone ile kolaylıkla gören Lachlan’ın videosunu aşağıdan veya buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler